Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gezellige drukte op plantjesmarkt 2e Paasdag Kraaybeekerhof

Het was afgelopen maandag een gezellige drukte bij Landgoed Kraaybeekerhof. Zowel de speciale paasproeverij in het restaurant als de landgoedwinkel en de plantjesmarkt werden door bezoekers gewaardeerd. Hoewel het een koude dag was, lag het Landgoed vrijwel de hele middag in de zon.



In de tuinen van het Landgoed wordt geboerd volgens de uitgangspunten van de biologisch-dynamische landbouw; daarom is landgoed Kraaybeekerhof ook Demeter gecertificeerd. Delen van de grond zijn al meer dan 60 jaar uitsluitend vanuit deze uitgangspunten bewerkt, en behoren daarom tot de oudste BD-gronden in Nederland. Sommige bezoekers vroegen zich af waarom er nog geen tomatenplanten of courgetteplanten te koop konden zijn. De tuincentra bieden deze planten immers al wel aan. Deze planten echter zijn nu nog veel te kwetsbaar om al buiten te worden gezet.



Afgelopen dagen is het bewijs daarvoor weer geleverd: op diverse plekken in het land is nachtvorst gemeten. Pas na de zogenaamde IJsheiligen (medio mei) kunnen deze planten naar buiten. En daarom zo mogelijk Hemelvaartsdag weer een plantjesmarkt op het Landgoed.

Voor meer informatie: www.kraaybeekerhof.nl
Publicatiedatum: