Een team van zes collega's heeft de aandelen van Organic Flavour Company overgenomen van moedermaatschappij Spize Holding. De overname past in de groeistrategie en visie voor de toekomst. "Medewerkers van Organic Flavour Company hebben een gezamenlijke drijfveer: Zorg voor een gezonde en eerlijke voedselketen. Deze drive, gecombineerd met 38 jaar ervaring in biologische thee en kruiden & specerijen, vormt de basis voor verdere groei", aldus directeur en mede-eigenaar Peter van de Steeg.

Toekomst

"Organic Flavour Company is door haar expertise en langjarige samenwerking met internationale projecten, een gerenommeerde speler in de internationale kruiden- en specerijenmarkt. Met de toenemende complexiteit in de biologische sector is zij een betrouwbare partner die haar B2B klanten ontzorgt. Het ingezette groeipad zal versneld doorgezet worden."

Met het hard groeiende merk Natural Temptation richt Organic Flavour Company zich op de (internationale) consumentenmarkt in de categorie├źn thee en kruiden & specerijen. De focus voor distributie ligt op het natuurvoedingskanaal. De pure ingredi├źnten van de zorgvuldig samengestelde recepturen zijn voornamelijk afkomstig van partners in Vietnam en Egypte, die onder andere ook fairtrade gecertificeerd zijn.

100% biologisch, fair en transparant

Producten van Organic Flavour Company zijn gegarandeerd biologisch. Voor blijvende beschikbaarheid van goede biologische grondstoffen is een eerlijke prijs voor de boeren en verdere ontwikkeling van de agrarische sector van evident belang. Organic Flavour Company is voorstander van een transparante keten en ziet zichzelf als de verbindende schakel tussen klant en bron. Vanuit deze rol wil zij een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzame keten.Voor meer informatie: www.ofc.nl