Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw: Basmati-rijst, Coconut Aminos en siropen in knijpfles

"Komend jaar nog zeker 10 nieuwe Yakso-producten"

Tholen - FZ Organic Food voegt weer verschillende nieuwe producten aan het Yakso-assortiment toe. Yakso is het merk voor de bio-consument die wil genieten van de gevarieerde Aziatische keuken. Pieterjan Kok vertelt dat het niet bij de verderop in dit artikel genoemde introducties zal blijven: "We gaan het komende jaar zeker nog tien nieuwe Yakso-producten introduceren. Hierbij zal het stuk voor stuk gaan om unieke producten voor de Aziatische biologische keuken."

Onder het Yakso-merk zijn vanaf nu twee varianten Basmati-rijst in kilozakken verkrijgbaar. Pieterjan Kok vertelt dat er steeds meer vraag kwam naar basisproducten onder het merk. "We hebben gekozen voor een mooie hersluitbare kiloverpakking. Ook is op de zijkant van de zak af te lezen hoeveel er nog precies in zit."

Links de witte rijst en rechts de bruine rijst.

Andere nieuwkomers zijn de agave- en kokosbloesemsiroop squeeze, oftewel verpakt in een knijpfles. En een andere nieuweling is de Coconut Aminos. "Dit is een glutenvrije en sojavrije sojasausvervanger, op basis van kokosbloesemsiroop en een beetje zeezout. Er zijn steeds meer mensen met allergie├źn. Zij zoeken bijvoorbeeld naar glutenvrije producten. Tamari is een glutenvrije sojasaus, maar ook het imago van soja is niet altijd heel positief. Daarom hebben we besloten om deze zoete sojasausvervanger te ontwikkelen, die zowel gluten- als sojavrij is. Men kan de Coconut Aminos onder meer gebruiken als marinade of dip."


Kokosbloesem- en agavesiroop in knijpfles.

Het merk Yakso heeft een aantal jaar geleden een nieuwe uitstraling gekregen. Toen kondigde FZ Organic Food al aan dat er veel nieuwe producten aan zouden komen. Dit heeft de producent zeker waargemaakt. Pieterjan: "We krijgen overwegend positieve reacties op het merk. De winkeliers zijn blij dat we zo vernieuwend bezig zijn en dat we de range steeds completer maken. We willen van Yakso het 'one-stop-merk' voor biologisch Aziatisch koken maken en dat waardeert men. Dit wekt vertrouwen bij de consument."


De Coconut Aminos, een glutenvrije en sojavrije sojasausvervanger.

Voor meer informatie:

Pieterjan Kok
FZ Organic Food BV
Oppers 58
8471 ZM Wolvega
0561 611000
Pieterjan@fzorganicfood.com
www.fzorganicfood.com