Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

21 mei: Food & Health Festival in Heythuysen

Natuurwinkel Het Natuurhoekje organiseert op 21 mei samen met Gezondheidscentrum De Vlindertuin een Food & Health Festival in Heythuysen. Er zijn circa 40 kramen met een divers aanbod van voeding en persoonlijke verzorging. Het festival zal helemaal in het teken staan van voedsel en gezondheid. Ook is er live cooking, worden er lezingen gehouden over mindfulness en ademhalingstechniek en workshops in yoga. Voor de kinderen is er een clown en knutselhoek.

Tot de deelnemers behoren Provamel, Zonnemaire, Weleda, Orthica, Yogi Tea en veel regionale therapeuten en anderen. Natuurwinkel Het Natuurhoekje staat er zelf ook met verschillende kramen, met kaas van Bastiaansen, sappen van Schulp, vega spreads van Allos en noten en zuidvruchten van ID organics.

Het festival zal plaats vinden in de tuinen van De Vlindertuin, binnen worden lezingen en workshops georganiseerd. Als bezoeker wordt je meegenomen in een wereld vol smaak, geur, beleving en ervaring, waar men kennismaakt met verschillende soorten voeding, therapieën en zelfzorg.

Entree voor bezoekers is gratis. Deelnemen als standhouder kan ook. De kosten daarvoor zijn 30 euro. Daarvoor krijgt men een kraam met gratis koffie en thee en een belegd broodje.

Wanneer: Zondag 21 mei
Tijdstip: 11:00 - 16:00
Waar: Vlindertuin, Sint Antoniusstraat 45, 6093 GB Heythuysen

Voor meer informatie: www.hetnatuurhoekje.nl
Publicatiedatum: