Focus op biologisch duidelijker met 'Lekker naar de BioBoer'

Naam open dagen bio-boeren gewijzigd

Tholen - De naam van de jaarlijkse open dagen van de biologische boeren is gewijzigd. Het heet vanaf nu Lekker naar de BioBoer in plaats van 'Lekker naar de Boer'. In de Bio-Update Professional van Bionext stond al dat de naam op veler verzoek gewijzigd is en dat het hiermee nog duidelijker is 'dat we samen achter biologisch staan'.

Ellen Oomen, PR-co├Ârdinator bij Bionext, beaamt dit. "Hiermee is dit bio-evenement meer onderscheidend ten opzichte van bijvoorbeeld de Campina Boerderijdagen en de AH Buitendag en Boeren Lentefeesten. Er zijn steeds meer van dit soort initiatieven, wat eigenlijk wel positief is, maar we willen met de nieuwe naam duidelijker maken dat het tijdens dit weekend alleen om de biologische boeren draait."

Het Lekker naar de BioBoer-weekend zal dit jaar plaatsvinden op 17 en 18 juni. Inmiddels hebben circa 80 boeren en tuinders zich aangemeld. Ellen: "We hopen op 150 deelnemers, dus we hopen dat de komende tijd nog de nodige bedrijven zich zullen aanmelden. Zij zijn immers de beste ambassadeur van de biologische sector."

Klik hier
voor meer informatie.Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.