22 tot 24 oktober in Parijs

Extra ruimte op Holland Paviljoen tijdens Natexpo

Het landbouwteam van de Nederlandse ambassade in Parijs organiseert in samenwerking met Bionext een Holland Paviljoen op NAT EXPO, de tweejaarlijkse internationale beurs voor biologische producten die van 22 tot en met 24 oktober 2017 in Parijs plaats vindt.

Door de grote belangstelling heeft de organisatie besloten het Holland Paviljoen iets groter te maken, om de biologische sector te ondersteunen bij ambities op de Franse markt. Er zijn in totaal nog vier plekken van 6 m2 te vergeven.

De Franse biomarkt groeit momenteel heel sterk met naar schatting 20 procent in 2016. De verwachting is dat de omzet in 2016 boven de 7 miljard euro uitkomt. Daarmee begint Frankrijk Duitsland als grootste bio-afzetmarkt in de EU te benaderen. Naar schatting 30 procent van de bioproducten op de Franse markt worden geïmporteerd, dus er liggen grote kansen.

Bionext verzorgt in opdracht van de Franse Landbouwraad de werving. De standunits zijn volledig ingevuld. Bionext-leden hebben voorrang. De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Voor meer informatie of deelname, stuur dan een e-mail aan Paula Nijman.

Voor meer informatie: www.bionext.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven