17 juni: Open Dag Ko-Kalf

Evenals voorgaande jaren wordt er op de biologische boerderij van Ko-Kalf weer een open dag georganiseerd. Op de boerderij kunnen bezoekers een gevarieerd programma verwachten met verschillende activiteiten en demonstraties. Bovendien zijn er diverse kramen met (streek)producten en leuke cadeauartikelen. Verder worden er de hele dag rondleidingen op de boerderij verzorgd en kunnen de kinderen zich vermaken met een springkussen en diverse spelletjes. De open dag is op zaterdag 17 juni dit jaar. De toegang is gratis.Tijdens de open dag schenken de medewerkers van Ko-Kalf gratis koffie, thee en limonade. Bezoekers kunnen genieten van biologische frites en kroketten.

Open dag

Datum: 17 juni 2017
Tijd: 10.00 tot 16.00
Waar: Veldweg 44-46, Doornspijk.


Een week later, op zaterdag 24 juni 2017, vindt eveneens een activiteit plaats. Dan wordt voor de elfde keer de Ko-Kalf Boerderijen-wandeltocht georganiseerd. De tocht wordt door het biologische rundveebedrijf Ko-Kalf in samenwerking met Voetbalvereniging 't Harde georganiseerd. De start is vanaf Sportpark Schenk, Bovenweg 8 te 't Harde.

De deelnemers kunnen kiezen uit routes van 5, 10, 20, 30 en 40 kilometer. Deze voeren de deelnemers door 'boerenland' met boerderijen (onder meer een EKO-boerderij van Ko-Kalf) en landgoederen, maar gaan ook door het bos, het vestingstadje Elburg en door de tuinen van A. Vogel (Biohorma). Deelname kost 3 euro. Leden van een wandelsportorganisatie betalen 2 euro. De deelnemers krijgen een duidelijke routebeschrijving mee, maar de routes zijn ook met pijlen aangegeven.

Voor meer informatie: www.ko-kalf.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.