Nieuw: Indonesische boemboes in 4 verschillende smaken

Yakso introduceert vier nieuwe boemboes, fijngewreven kruidenmengsels die worden gebruikt in de Indonesische keuken. Traditioneel worden de ingrediƫnten in een vijzel fijngewreven. Door toevoeging van olie ontstaat een boemboe-pasta. De vier smaken zijn gebaseerd op authentieke recepten:
  • Ayam Pedis is een medium spicy bumbu die met kip bereid wordt;
  • Bumbu Rendang is een stoofschotel met pittig rundvlees. Bij de Rendang kan het vlees uitstekend vervangen worden door Seitan;
  • De variant Bali is een pittig Indonesisch kip gerecht;
  • Bumbu Goreng waar je een heerlijke Nasi of Bami mee kunt maken.


Voor meer informatie:
Bjorn Andringa
FZ Organic Food BV
Oppers 58
8471ZM Wolvega
T: +31 (0)561-611000
F: +31 (0)561-612401
www.fzorganicfood.com

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven