Nieuw: Indonesische boemboes in 4 verschillende smaken

Yakso introduceert vier nieuwe boemboes, fijngewreven kruidenmengsels die worden gebruikt in de Indonesische keuken. Traditioneel worden de ingredi├źnten in een vijzel fijngewreven. Door toevoeging van olie ontstaat een boemboe-pasta. De vier smaken zijn gebaseerd op authentieke recepten:
  • Ayam Pedis is een medium spicy bumbu die met kip bereid wordt;
  • Bumbu Rendang is een stoofschotel met pittig rundvlees. Bij de Rendang kan het vlees uitstekend vervangen worden door Seitan;
  • De variant Bali is een pittig Indonesisch kip gerecht;
  • Bumbu Goreng waar je een heerlijke Nasi of Bami mee kunt maken.


Voor meer informatie:
Bjorn Andringa
FZ Organic Food BV
Oppers 58
8471ZM Wolvega
T: +31 (0)561-611000
F: +31 (0)561-612401
www.fzorganicfood.com

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.