Energieleverancier Greenchoice beste uit test Consumentenbond

Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 op het tweede achtereenvolgende jaar beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service én duurzaamheid.


 

Klanttevredenheid hoog

Consumentenbond vroeg duizenden klanten naar hun tevredenheid. Daarnaast beoordeelden mysteryshoppers de service van de leveranciers aan de hand van vijf vragen. Volgens de Consumentenbond is Greenchoice daarin 'topscoorder'. Verder let het onderzoek scherp op duurzaamheid. Greenchoice scoort op alle onderdelen hoog.

Diane Klok, commercieel directeur van Greenchoice: "Ons totaalcijfer 8,4 is flink hoger dan vorige keer. Als eerste groene leverancier maken we Nederland al 15 jaar duurzamer. Met als uitgangspunt: groene energie tegen een goede prijs met indrukwekkende service. Intussen zijn we met bijna 400.000 klanten de grootste écht duurzame leverancier. We gaan nog een stuk verder: we helpen met besparen en zelf stroom opwekken. En we investeren fors in duurzame energieprojecten en slimme energietechnologie."
 

100% groene energie uit Nederland

Greenchoice levert uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Klanten krijgen stroom van coöperaties, agrariërs met biovergisters en van honderden windmolens, waaronder acht eigen molens. Ook heeft Greenchoice het grootste aantal klanten dat zelf stroom opwekt: zo'n 41.000 met zon en 16.000 met winddelen.
 
"Nu al komt al onze groene stroom voor huishoudens en mkb-klanten uit Nederland, duurzaam en dichtbij. Uiterlijk 2020 geldt dat ook voor onze grootzakelijke klanten. Onze groene ambities zijn groot", aldus Diane.
 
Voor meer informatie: www.greenchoice.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.