'City Winery' in Zutphen legt nadruk op wijnbeleving

Biologische wijnproducent Neleman brengt een stukje van Valencia naar Zutphen. Het bedrijf legt in de onlangs geopende 'City Winery' de nadruk op de achtergrond van zijn wijnen. Grote wereldsteden als New York zijn het voorbeeld voor Neleman, daar bestaan ze al: de zogenaamde City Wineries. Dit zijn wijnhuizen in de stad, die de beleving van het gehele proces van wijnmaken voor meer mensen binnen handbereik brengen

Neleman heeft zich bewust gevestigd in Zutphen vanwaar hij zijn wijnen, zelf gemaakt in Valencia met een bevriend wijnmaker, verkoopt. Neleman beschikt over een proeflokaal waar wijnliefhebbers de wijnen kunnen proeven en het verhaal achter het product kunnen ervaren. Neleman wil dezelfde ervaring als een echt wijnhuis in een wijngebied bieden.Op dit moment is deze propositie uniek in Nederland. Er zijn geen wijnmerken die op vergelijkbare wijze die beleving willen overdragen. Het maakt ook dat Zutphen de primeur heeft als het gaat om een eigen wijnbar.

Voor meer informatie: www.neleman.org

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.