TrueStory Juicery presenteert cold-pressed juices

Het Amsterdamse TrueStory Juicery, met roots in Californië, wil een duurzame, gezonde levensstijl voor iedereen mogelijk maken. TrueStory Juicery verpakt haar sappen, gemaakt van lokale biologische ingrediënten, in gerecyclede glazen flessen en levert deze met een bakfiets aan huis. Door de samenwerking met diverse Amsterdamse kantoren kunnen ook drukke professionals op een makkelijke en duurzame manier gezond en productief blijven. TrueStory Juicery is nog niet Skal-gecertificeerd, maar ze zijn er wel mee bezig, omdat alle ingrediënten biologisch zijn.

De geboorte van een idee

Jessica uit Californië (31) en de Nederlandse Teun (30), de oprichters van TrueStory Juicery, werkten jarenlang als financieel consultants. Jessica werkte in New York waar ze zichzelf tijdens haar 18-urige werkdagen op de been hield door het drinken van voedzame groene juices. Haar enthousiasme voor het weldadige effect van deze krachtige juices was dermate groot dat ze sappen voor Teun en haar vrienden begon te maken. Dit bleek later het begin van hun eigen 'true story': ze namen afscheid van hun carrière in de financiële wereld en kozen voor hun liefde voor health met de lancering van TrueStory Juicery.Nederlandse ingrediënten, recepten uit Californië

TrueStory Juicery gebruikt biologische, typisch Nederlandse ingrediënten als boerenkool, wortels en bieten. Deze worden hand geplukt en verwerkt in recepten uit Californië, waar het gezondheidsbelang van cold pressed juices al werd omarmd voordat het door het grote publiek werd ontdekt. De recepten van de juices zijn ontwikkeld door een voedingsdeskundige uit de VS, die haar wetenschappelijke achtergrond combineert met haar specialisme in natuurgeneeswijze.

De meeste juices van TrueStory bevatten niet meer dan 5 procent fruit waardoor het gehalte fruitsuikers laag is. Uiteraard worden er geen suikers toegevoegd. Desondanks scoren de juices uitermate hoog op het gebied van smaak, dankzij de perfecte samenstelling en vanwege het feit dat er nooit gepasteuriseerd of bevroren wordt. Er worden bovendien geen concentraten gebruikt en er wordt geen water toegevoegd.Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aspect voor TrueStory Juicery. Voor een zo efficiënt mogelijk proces met zo min mogelijk restafval is het grootste deel van de juices make-to-order: de hand geplukte ingrediënten worden 's ochtend in de keuken geperst en de juices worden vervolgens direct aan huis geleverd. Door de samenwerking met diverse Amsterdamse kantoren kunnen ook drukke professionals heel makkelijk gezond en productief blijven en dankzij TrueStory Juicery kan dat zelfs op een duurzame manier. Voor alle leveringen wordt gebruikt gemaakt van de TrueStory bakfiets, zodat er geen impact op het milieu is. De glazen flessen worden bij een volgende levering weer meegenomen om opnieuw te gebruiken. Ook de vezelrijke pulp wordt gerecycled: het wordt gedoneerd zodat er vegan lunchboxen van gemaakt kunnen worden. Er is dus vrijwel geen restafval in het TrueStory productieproces.

De cold-pressed techniek

Cold-pressed juices worden gemaakt volgens een specifieke techniek die in vergelijking met een normale sapcentrifuge 4 keer meer voedingsstoffen, mineralen en enzymen bevat. Ze worden niet verhit en er is bijna geen vrijstelling aan oxidatie. De TrueStory juices zijn daardoor 3 dagen houdbaar.

Levering

Na inschrijving worden de juices kosteloos door de TrueStory bakfiets geleverd. Via de website kan elke voorkeur voor levering worden aangegeven. Een enkele juice laten bezorgen via Deliveroo of Foodora kan uiteraard ook. Naast levering, is er ook een TrueStory Juice Bar in Market 33 aan de Zuidas.

Voor meer informatie:
www.truestoryjuicery.com
www.foodora.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.