Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 17 september in Hilversum:

Opening vernieuwde winkel Het Groene Warenhuis

Zaterdag 17 september vieren Jitske, Marco en Gonny de opening van hun verbouwde winkel. Als cadeau voor de klanten is tussen 12:00 en 16:00 uur Ecostyliste Shekila aanwezig voor kleur- en stijladvies.
 


Na de fusie op 1 januari 2016 tussen Sincero fair fashion en Het Groene Warenhuis was het tijd voor een frisse start; in juli en augustus werd er flink verbouwd; het buurpand is bij de winkel getrokken. En bij een frisse start hoort ook een nieuwe naam! Deze wordt eind van de middag onthuld.
 


In de nieuwe winkel treffen de klanten natuurlijk de vertrouwde gezichten aan en kunnen zij nog beter de duurzame mode en textiel voelen en passen. Een greep uit de biologische en eerlijke merken die worden verkocht: Armed Angels, Braintree, Froy & Dind, Madness, People Tree, Living Crafts, Engel, Inti Knitwear, Miss Green, Glerups sloffen, Bo Weevil, Werfzeep, Yumeko… Men kan terecht voor mode en accessoires, bed- en badtextiel, ondergoed en sokken van 100% biokatoen, warme sloffen en nog veel meer.
 


Voor meer informatie: www.hetgroenewarenhuis.nl 
Publicatiedatum: