Derma Eco Woman Body Oil: allergievrij en gecertificeerd biologisch

Het Deense merk Derma vermijdt niet alleen alle potentieel schadelijke stoffen in huidverzorgingsproducten. Derma streeft een hoger doel na: ze wil alle onnodige chemische stoffen bannen uit onze leefomgeving en het milieu. Waarom? Omdat één op de vier personen in de loop van zijn leven een allergie ontwikkelt. Derma heeft daarom een serie huidverzorgingsproducten ontwikkeld zonder parfum, zonder parabenen, zonder kleurstoffen en zónder in te leveren op efficiëntie. De nieuwe Derma Eco Woman Body Oil is een gecertificeerd biologische, voedzame en verzachtende bodyolie met biologische jojoba-, amandel- en abrikozenpitolie en een heerlijke textuur. De bodyolie is ontwikkeld voor de vochtarme en droge huid en hydrateert intens met vitamine E. Derma Eco Woman Body Oil bevat geen parfum, parabenen en kleurstoffen en zorgt voor een soepele, elastische en zachte huid. Een wereldprimeur: Derma Eco Woman body oil heeft vier keurmerken te weten Nordic ecolabel, Asthma Allergy Denmark label, AllergyCertified label en Ecocert Organic.


De nieuwste toevoeging: Derma Eco Woman Body Oil.

Langetermijninvestering

Derma is altijd een stap vóór in het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe, aangename, betrouwbare en allergievriendelijke producten - tegen zeer betaalbare prijzen. Derma maakt bewuste keuzes die effect hebben op de lange termijn. Keuzes die ons lichaam, de volgende generaties en het milieu ten goede komen. Kiezen voor Derma is op lange termijn investeren in een gezonder leven.

Alle Dermaproducten zijn vrij van de 26 meest allergene ingrediënten waartegen de Deense regering en de Europese Unie waarschuwen. Derma bevat geen parfum, parabenen, kleurstoffen noch andere verdachte bestanddelen. Geen enkele van Derma's producten bevatten ingrediënten waarvan is bewezen of verondersteld dat ze schadelijk zijn voor het endocriene stelsel en voor de gezondheid.Vier onafhankelijke tekens van superieure kwaliteit

Zuiver, natuurlijk, biologisch, milieuvriendelijk en groen. Veel merken beweren luid dat ze goed zijn voor het milieu en voor de huid. Maar zijn ze dat echt? Certificaten maken je wegwijs in de jungle van cosmeticalabels en reclameboodschappen, om geloofwaardige producten te vinden waar je op kunt rekenen. Als je voor je huid een product wilt dat werkelijk allergievriendelijk is, ga dan voor een product dat gecertificeerd is door een onafhankelijke en betrouwbare organisatie.

Alle producten van Derma dragen de volgende 3 toonaangevende keurmerken die garanderen dat de producten zacht en allergievriendelijk zijn en geen enkel ingrediënt bevatten waarvan bekend is dat het schadelijk kan zijn voor de gezondheid of het milieu:
  • Allergy Certified: geen allergenen die huidallergie (contactdermatitis) veroorzaken.
  • Asthma-Allergy Denmark: geen allergenen en zo min mogelijk kans op een allergische reactie.
  • Nordic Ecolabel: voor de minste belasting van het milieu.

Derma Eco Woman wordt daarnaast biologisch erkend door Ecocert. De aanwezigheid van deze vier labels voor eenzelfde merk van huidverzorgingsproducten is uniek. Dikwijls zijn biologische producten niet allergievriendelijk, omdat veel allergene ingrediënten in de natuur voorkomen. Met Derma verzorg je de huid en blijft deze gezond, zonder compromissen te moeten sluiten tussen je gezondheid en een duurzame omgeving.


Gebruiksaanwijzing

Masseer Derma Woman Body Oil, na een douche of bad, zacht in de nog vochtige huid voor een optimale opname door de huid. Derma Woman Body Oil is ook ideaal voor het haar, de oren of als extra hydratatie voor het gezicht. Gebruik deze bodyolie met de andere Derma Woman producten voor een optimaal resultaat.

Prijs en verkrijgbaarheid

Derma Eco Woman Body Oil - €10,99 | 145 ml

Derma Eco Woman serie
Makeup Remover - €8,99 | 190 ml
Cleansing Gel - €8,99 | 150 ml
Skin Toner - €8,99 | 190 ml
Oil - €10,99 | 145 ml
24H Face Cream (normal skin) - €10,99 | 50 ml
24H Face Cream (dry skin) - €10,99 | 50 ml
Hand Cream - €6,99 | 75 ml
Body Lotion - €6,99 | 200 ml
Body Lotion - €10,99 | 500 ml

Sinds kort is Derma verkrijgbaar in Nederland bij onder andere www.purenordic.nl en www.parfumvrij.nl. Voor meer informatie: www.dermanederland.nl.

Derma

De Derma producten worden in Denemarken gemaakt door de Deense fabrikant van huidverzorgingsproducten DermaPharm A/S. Al ruim 35 jaar ontwikkelt en produceert DermaPharm zachte en huidvriendelijke producten voor de lichaamsverzorging, waarvoor ze als eerste de normen vastlegde. DermaPharm de innovatieve marktleider van gecertificeerde producten in het segment van de biologische en allergievriendelijke huidverzorging. Derma is het resultaat van de expertise die DermaPharm heeft ontwikkeld als leverancier aan ziekenhuizen en de gezondheidszorg. De producten voldoen aan de hoogste eisen betreffende kwaliteit, gezondheid en milieuvriendelijkheid.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven