Thee van Oordt heeft nu ook Organic Herbal lijn

Tholen - Axxent Masters in Tea heeft sinds een aantal jaar ook het theemerk Thee Van Oordt onder zijn hoede. Het theemerk is anno 1834 in Rotterdam opgericht door Adriaan Johannes van Oordt. Na een rebranding introduceerde Axxent onlangs de Thee van Oordt Organic Herbal lijn. Vanaf week 40 neemt een geselecteerde groep retailers de bio-lijn van Thee Van Oordt op in het assortiment.

Timothy Nuijen heeft het merk Thee Van Oordt op zijn 23ste van zijn toenmalige werkgever overgekocht. "Ik kreeg de kans om het merk te kopen en heb hier eigenlijk geen moment over getwijfeld. Dit omdat ik de markt en de vraag naar bio-thee zag groeien. Timothy houdt zich nu binnen Axxent voornamelijk met dit merk bezig en was verantwoordelijk voor de rebranding.


Timothy in de stand van Axxent op de BIOFACH 2016. Achter hem de Thee Van Oordt Organic Herbal lijn.

Na de rebranding introduceerde Axxent Masters in Tea de Thee Van Oordt Organic Herbal lijn. Deze kruidentheelijn bestaat uit 7 verschillende soorten. Timothy: "De smaken zijn gekoppeld aan de 7 mythes die bestaan rond de eenhoorn, die terugkomt in het logo." Het gaat om de smaken Detoxing (Refresh yourself), Relaxing (Good night), Calming (Pure camomile), Cleansing (Weight balance), Heartwarming (Floral love), Energizing (Natural boost) en Refreshing (Hello today). Timothy: "De werking heeft op zijn beurt dus weer een knipoog naar de verschillende soorten thee."Timothy vertelt dat het assortiment van Thee Van Oordt in de toekomst nog verder uitgebreid kan worden. "We hebben nu de kruidenlijn en daaromheen is nog van alles mogelijk. Thee Van Oordt moet onderscheidend zijn in verpakkingen, materialen en smaken." Naast de biologische kruidentheelijn bestaat het assortiment van Thee Van Oordt ook uit 5 losse zwarte theeën, die verpakt zijn in hoeveelheden van 250 gram. "Ons doel is om de losse thee uiteindelijk ook biologisch te maken. Dit zijn allemaal pure single origins, waaronder Ceylon en Java Saroeni."
 


Elke merk focust op andere sector

Hij geeft aan dat Thee Van Oordt een unieke eigen positie in de retail wil creëren. Met de andere merken focust Axxent zich namelijk op de horeca- en de out-of-home-markt. En met Thee van Oordt gaan we juist echt direct naar de eindgebruiker. Met alle merken focussen we ons dus op andere sectoren."

Voor meer informatie:

Axxent Masters in Tea
Avelingen West 50
4202 MV Gorinchem
0183 407490
Timothy@masters-in-tea.com
www.masters-in-tea.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.