Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lady Green introduceert Pause Radieuse masker

Lady Green introduceert een nieuw verfrissend masker vol met aardbei, framboos en zwarte bessen. Deze ingrediënten zijn samengevoegd in een romig masker dat de huid tot rust laat komen. Met het Pause Radieuse masker is je huid weer helemaal zacht, gehydrateerd en gezuiverd. Met de biologische verzorgingsproducten van Lady Green komt elke jonge vrouw weer stralend voor de dag.

Pause Radieuse

Het nieuwe masker van Lady Green zit boordevol met biologische aardbei, framboos en zwarte bes om de huid te verwennen. Aloë Vera en Neem olie zuiveren en hydrateren de huid, zodat de huid helemaal tot rust komt. De ideale time-out na een drukke dag, want dit romige masker maakt de huid weer helemaal zacht en stralend. De ingrediënten zitten in een luchtdichte verpakking, waardoor niets van de werking verloren gaat in de tube. Om de geur even op te snuiven kan men zacht op de tube drukken, via het gaatje aan de achterkant van de tube kan men het fruit meteen ruiken.



Lady Green

Lady Green is een compacte, vrolijke en hippe verzorgingslijn voor jonge vrouwen vanaf 12 jaar. Het is de eerste biologische verzorgingslijn die samen met 200 jonge vrouwen is ontwikkeld. Lady Green heeft alle essentials in haar assortiment; van een anti-puistjes pen voor het eerste pukkeltje tot aan de verlengende biologische mascara. Een merk dat tienermeisjes op een positieve manier naar hun huid(problemen) laat kijken. De producten van Lady Green zijn biologisch én Ecocert goedgekeurd en dat alles verpakt in een kleurrijk jasje.

Puur Company B.V.

Puur Company B.V. is dé groothandel in natuurlijke en biologische gecertificeerde verzorgingsproducten voor baby's, kinderen en jong volwassenen. Puur Company distribueert exclusief drie merken: het Australische merk eco.kid voor de Benelux, het Franse merk Lady Green en ontwikkeld en distribueert het Nederlandse merk Loverock natural for kids. Alle merken zijn vrij van agressieve synthetische ingrediënten en zijn dermatologisch getest.

Voor meer informatie: www.puurcompany.nl
Publicatiedatum: