Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
TerraSana reisverslag Japan: bezoek aan zeewierenleverancier
Zeewieren. Japanners weten hoe ze schatten uit de zee in hun voordeel moeten gebruiken. Hoewel zeewier in Europa enorm in opkomst is, zijn het nog steeds de Japanners die toegang hebben tot zeewieren met de beste kwaliteit. TerraSana brengt deze kwaliteit natuurlijk graag naar Europa. De meeste van TerraSana's zeewieren komen dan ook uit het mekka van de zeewierproductie: de Ise-Shima baai in Japan.
Peter Jacobs (directeur TerraSana) bezocht deze magische plek in Japan en zag met eigen ogen hoe TerraSana's zeewieren geplukt worden. Lees zijn verhaal hier.
Meer verslagen lezen van de bezoeken die TerraSana bracht aan zijn producenten in Japan? Ga naar www.terrasana.nl.