Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Royal Green Magnesium:

's Werelds eerste gecertificeerd biologische magnesium

Met ontzettend veel trots introduceert Royal Green als eerste en enige merk ter wereld een 100% biologische Magnesium. De plantaardige magnesium komt uit een speciale zeesla (100% vegan). Royal Green levert dus geen magnesiumcitraat, bisglycinaat, of oxide want dit zijn voorbeelden van geïsoleerde magnesium. Onze magnesium komt uit de natuur, wordt door het lichaam herkend en heeft een optimale werking in het lichaam.



Magnesium wordt 'de vonk van het leven' genoemd. Magnesium hoort in de top 3 van de meest essentiële levensbehoeftes van een mens. Zuurstof en water staan op plek 1 en 2. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft ongeveer 20% van de bevolking in West- Europa een magnesium tekort. Dit terwijl magnesium een enorme rol speelt in de gezondheid van de mens. Mensen lopen helaas vaak ongemerkt rond met klachten zoals (spier) krampen, ooglidtrillingen, spasmen, futloosheid, stress, vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn, PMS, nervositeit en prikkelbaarheid.

Royal Green Magnesium levert: 250 milligram magnesium, 50 milligram ashwagandha en 5 mcg vitamine D per 2 vegetarische capsules. Magnesium en vitamine D dragen bij tot de normale werking van de spieren en het zenuwstelsel. Ashwagandha draagt bij aan de normale weerstand tegen tijdelijke stress.

Aanbevolen dosering: 1-2 capsules per dag.
Verkrijgbaar in: 60 vegicaps.

Royal Green gebruikt absoluut geen chemicaliën, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- of smaakstoffen. Van nature glutenvrij. Ervaar nu de kracht van moeder natuur.

Verkrijgbaar bij: Vitaminstores, Ekoplaza, G&W winkels, natuurvoedingswinkels en de betere drogist.

Voor meer informatie: www.royal-green.eu 
Publicatiedatum: