Grootste recyclingstation van Nederland bij Jumbo Beilen Mulder

De Jumbo-supermarkt van ondernemer Matthijs Mulder in Beilen opent vandaag (woensdag 6 juli) opnieuw haar deuren na een verbouwing. Tijdens de verbouwing is het meest uitgebreide recyclingstation van Nederland geïnstalleerd. Een goede reden voor een feestje.Meest uitgebreide recyclingstation van Nederland

Het recyclingstation van Jumbo Beilen Mulder bestaat uit twee flessenautomaten voor statiegeldverpakkingen, drie automaten voor onder andere frituurvet, batterijen, spaarlampen, cartridges, mobiele telefoons en restafval én een flessenautomaat voor blikjes en kleine PET-flesjes die direct na het inleveren gecompacteerd worden. Het recyclen van de flesjes en blikjes levert klanten bovendien een bestedingskorting op in de supermarkt.

Door de installatie van dit recyclingstation draagt ondernemer Matthijs Mulder zijn steentje bij aan de circulaire economie en hoopt hij de inwoners van Beilen nog meer tot recycling aan te sporen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.