Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koel- en vriespakket bezorgen met de fiets

Koel- en vriespakket bezorger Menken en groene stadsdistributeur Bubble Post slaan de handen ineen. Samen starten zij een pilot in Amsterdam: De e-commerce klanten van Menken ontvangen hun pakket van een fietsende bezorger.

Bubble Post bezorgt 100% ecologisch, iets wat perfect past in de strategie van Menken. De Zoetermeerse distributeur verzorgt de logistiek voor webshops in food. Het klantenbestand groeit ontzettend snel en door de samenwerking met de 'groene' transporteur slaan zij twee vliegen in één klap. De klant ontvangt sneller, en met minder risico op oponthoud, haar bestelling. En vervolgens ook nog eens eco-friendly.Het klantenbestand van Menken bestaat uit diverse online aanbieders van food. Menken coördineert vanuit haar DC in Zoetermeer het hele logistieke proces. Orderpicking, transportplanning en bezorging tot aan de deur. De temperatuur keten is 100% gewaarborgd. Met bussen die gekoeld worden door zonnepanelen levert Menken door heel Nederland. En nu dus met uitzondering van de grachtengordel van Amsterdam, omdat Bubble Post dit gaat doen.

Bubble Post is gespecialiseerd in first-and-last-mile delivery. Het Belgische bedrijf is in september 2015 gestart met bezorgen in Amsterdam. De goederen worden altijd aan de rand van een stad afgeleverd, vanwaar ze per fiets worden bezorgd. Een eigen ontwikkeld IT-systeem berekent eerst de meest efficiënte route.

Aan de rand van Amsterdam is een verdeelcentrum waar zowel Menken als Bubble Post gebruik van maken.

Naast Amsterdam is Bubble Post ook actief in Rotterdam, Utrecht, Breda en Eindhoven.

Voor meer informatie: www.leenmenken.nl
Publicatiedatum: