"Overgang vanuit Biomarkt zo soepel mogelijk laten verlopen"

Ekoplaza opent 12e winkel in Amsterdam

De nieuwe Ekoplaza aan de Weteringschans heeft een mooie start gemaakt. Op 8 juni opende deze vestiging van Ekoplaza, de grootste biologische supermarkt van Nederland, haar deuren aan de Weteringschans in Amsterdam. De winkel zit in het pand waar eerder de Biomarkt gevestigd was.

De winkel is omgebouwd naar een moderne Ekoplaza. In deze winkel kan de consument terecht voor de vertrouwde Ekoplaza-beleving: de winkel biedt een uitgebreid assortiment aan verse en houdbare biologische producten. Daarnaast zet de winkel hoog in op de beleving van de klant. Er staat een machine voor het maken van verse notenpasta, sinaasappelsap kan versgeperst worden en ook verschillende soorten olijfolie kunnen door de klant zelf getapt worden uit grote vaten."Afgelopen maart is het besluit genomen om de Biomarkt over te nemen", vertelt Erik Does, algemeen directeur van Ekoplaza. "De voormalige eigenaar Jacques is wegens zijn gezondheid helaas genoodzaakt geweest om de winkel te verkopen. Wij willen de winkel voor hem op een goede manier voort gaan zetten. Jacques en zijn vrouw Constans zijn blij dat we er vol energie iets moois van willen gaan maken."

Kleine winkel met fijne sfeer

Bedrijfsleider Remco Evenboer is tevreden over de eerste weken: "De winkel ziet er mooi uit en ik heb erg veel enthousiaste reacties gehad. Het is natuurlijk even wennen en zoeken voor de klanten die gewend waren aan de Biomarkt, maar ook van hen krijg ik veel complimenten. We doen er alles aan om de overgang vanuit Biomarkt zo soepel mogelijk te laten verlopen." Remco is erg te spreken over zijn relatief kleine winkel van 300m2. "Alles staat er goed bij en ik ben vooral trots op de groente-afdeling, dat is echt ons paradepaardje. Daarnaast merk ik dat er een fijne sfeer hangt in de winkel. We zitten hier in een toeristische buurt en er zijn veel toeristen die gewoon even binnenlopen. Ook zij zijn erg enthousiast." De sfeer wordt natuurlijk verhoogd door de gezellige proeverijen en demo's die regelmatig in de winkel gehouden worden.

Goede dekking in Amsterdam

Ekoplaza streeft naar een landelijke dekking om biologische voeding voor iedereen bereikbaar te maken. Er zijn momenteel 73 Ekoplaza's en er is een gebruiksvriendelijke, nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment van ruim 7000 biologische producten. Bestel je voor 13:00 uur, dan staan de boodschappen de volgende dag zonder extra kosten voor je klaar. Over een tijdje zal Ekoplaza ook in Amsterdam thuis gaan bezorgen. Op de website word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Om de consument in Amsterdam nog beter van dienst te zijn, is deze 12e winkel aan de Weteringschans geopend.

Voor meer informatie: Weteringschans 133-137, Amsterdam, www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.