Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brouwerij 't IJ wint Amsterdam Business Award 2016

Uit handen van Hankie van Baasbank, Raad van Bestuur van de Kamer van Koophandel, ontvingen de ondernemers Patrick Hendrikse en Bart Obertop van Brouwerij 't IJ de Amsterdam Business Award met bijbehorende cheque ter waarde van 25.000 euro aan advertentiewaarde bij de Telegraaf. Volgens de winnaars hebben zij hun succes vooral te danken aan de wensen van hun klanten. Tijdens het gala in het NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky prees de jury de brouwerij uitgebreid. De twee andere genomineerden, Casper Reinders, TAO Group en Joost en Willemijn Lyppens, Juwelier Lyppens, werden door de jury eveneens geprezen vanwege hun positieve bijdrage aan het economische klimaat van Amsterdam. Het zijn alledrie schoolvoorbeelden van Amsterdams ondernemerschap. Eerder is de prijs uitgereikt aan Olcay Gulsen, Supertrash (2010), Hans Brouwer, Massive Music (2011), Raymond Cloosterman, Rituals (2012), Guido van Heezen, Effectory (2013), Renny Ramakers, Droog (2014) en Oos Kesbeke, Kesbeke (2015).


Winnaars Bart Obertop & Patrick Hendrikse, Brouwerij 't IJ met in hun hand een check van 25.000 euro aan advertentieruimte in De Telegraaf. Fotocredits Monique Kooijmans.

Cultuur Award voor Architectenbureau J. van Stigt

Prof. ir. en juryvoorzitter van de Amsterdam Cultuur Business Award Cees Dam overhandigde deze award aan André van Stigt van Architectenbureau J. van Stigt: "Het architectenbureau laat in metropool Amsterdam een footprint achter; het heeft gezorgd voor het behoud van vele kenmerkende historische gebouwen, zoals het Olympisch Stadion, het Entrepotdok en de Hallen. Het oog voor detail van deze winnaar kent geen grenzen - en dat geldt ook voor zijn team."


De genomineerden en de organisatie van de Amsterdam Business Awards op het podium, met in het midden de stralende winnaars Bart Obertop en Patrick Hendrikse van Brouwerij 't IJ, met rechts van hen André van Stigt van Architectenbureau J. van Stigt, winnaar van de Amsterdam Cultuur Award en Michael Crimp van IBC, winnaar van de International Award. Fotocredits: Monique Kooijmans

International Award gaat naar International Broadcasting Convention

De Amsterdam International Business Award werd uitgereikt door Arthur van Dijk, voorzitter van Transport en Logistiek Nederland en oud-wethouder van Haarlemmermeer, aan Michael Crimp van de International Broadcasting Convention (IBC). De prijs bekroont de belangrijke rol van de buitenlandse organisatie die van invloed is op de aantrekkingskracht van Amsterdam en positief bijdraagt aan de regionale economie. "Thank you for good entrepreneurial behaviour in the Amsterdam region." De conferentie brengt jaarlijks 55.000 professionals uit 170 landen rondom entertainment- en nieuwscontent samen in Amsterdam, goed voor een omzet van meer dan 80 miljoen in de regio.
Publicatiedatum: