Achtste editie Ouders Natuurlijk beurs: 4 juni

Op zaterdag 4 juni is Hotel Doorwerth-Arnhem het toneel van de achtste editie van Ouders Natuurlijk. Dé beurs in Nederland over bewust, natuurlijk en duurzaam leven met kinderen. Met workshops, lezingen, tientallen kramen en een vrolijk programma voor kinderen. Kortom: een dagje uit voor het hele gezin.

Duurzame producten

Van kinderwens tot minimens. Dát is de slogan van de Ouders Natuurlijk beurs. Dit is onder meer terug te zien op de uitgebreide markt. Met kramen vol duurzame producten, zoals wollen rompertjes, wandelspeelgoed, ecologische verzorgingsproducten en fijne draagdoeken. Op zoek naar advies en tips over hypnobirthing, ouderschap vanuit je hart of voeding? Loop dan eens langs een van de educatieve kramen.Kijk en leer

Naast shoppen valt er ook deze editie weer veel te leren én proberen. Verspreid over de dag verzorgen deskundigen verschillende lezingen en workshops. Bijvoorbeeld over hooggevoelige kinderen, borstvoeding na de kraamperiode en hechting tussen ouder en kind. Ook leerzaam: ga het gesprek aan met andere (aanstaande) ouders.

Hele gezin

De kinderen hoeven zich ook niet te vervelen op de Ouders Natuurlijk beurs. Lekker ravotten in de prachtige tuin of creatief uitleven in de knutselhoek. Het kan allemaal. Nieuw dit jaar is de Jonge Uitvinders-tafel, waar kinderen met hun ouders oude (elektronische) spullen omtoveren in bijzondere creaties. Zoals een slurpende robot of een machine die kan kietelen. Ook leuk: ga om 14:00 uur met het hele gezin naar de voorstelling Peter en de Wolf, een muzikaal sprookje met veel humor. Deze te gekke voorstelling is bij de prijs inbegrepen.Ouders Natuurlijk

  • Waar: Hotel Doorwerth-Arnhem.
  • Wanneer: zaterdag 4 juni 2016 van 10:00 tot 19:00 uur.
  • Entree: 10 euro aan de kassa, 9 euro in de voorverkoop (tot 16 jaar gratis).

Voor meer informatie: www.oudersnatuurlijk.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.