Brouwerij het IJ genomineerd voor Amsterdam Business Award 2016

De jaarlijkse Amsterdam Business Award beloont organisaties en ondernemers die een concrete bijdrage leveren aan de metropool Amsterdam. De uitreiking vindt plaats op vrijdag 20 mei tijdens het zevende Amsterdam Business Award Galadiner in het NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky. De jury beoordeelt de genomineerden op basis van verschillende maatschappelijke, economische en sociale pijlers zoals mate van innovatie en de impact op de regio Amsterdam. Genomineerd zijn Brouwerij het IJ (Patrick Hendrikse & Bart Obertop), Juwelier Lyppens Langebrugsteeg (Joost en Willemijn Lyppens) en de TAO Group (Casper Reinders).Amsterdam Business Award, Cultuur Award & International Award
Onder het toeziend oog van 320 decision makers uit de regio reikt de jury drie awards uit. Naast de Amsterdam Business Award (eerder gewonnen door onder andere Kesbeke, Supertrash, MassiveMusic en Rituals) worden ook de Cultuur Award (eerder gewonnen door onder andere het Koninklijk Concertgebouworkest, ToneelGroep Amsterdam en Amsterdam Dance Event) en de International Award (eerder gewonnen door MCI-Group, TataSteel en Booking.com) uitgereikt.

Jury: ondernemers beoordelen peers

De jury bestaat uit doorgewinterde ondernemers en zakenmensen zoals Nico Perdaan (JAN© Accountants & Tax advisors), Philip van Poecke (TMG), Arthur van der Kroef (Van Diepen Van der Kroef Advocaten), Gervaise Coebergh (Coebergh Communicatie & PR) en Stefan Lohuis (Rabobank Amsterdam). Ondernemer Hans Brouwer opent deze zevende editie. Initiatiefnemer Ursula van Zantvliet Rozemeijer: "Niet voor niets is Amsterdam dit jaar uitgeroepen tot Capital of Innovation van Europa 2016. We hebben het succes van Amsterdam grotendeels te danken aan de ondernemers. Zij verdienen erkenning en beloning voor hun harde werk. Waardering en reflectie vanuit hun 'peers', de mede-ondernemers, -initiatiefnemers en -creatieven, is voor hen waardevol. Dat is waar het Amsterdam Business Award Gala voor is bedoeld, in de vorm van een feestelijke avond met inspirerende gasten en juryleden."

Voor meer informatie: www.amsterdambusinessaward.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven