Nieuw: Botanique lippenbalsem Vanille en Citrus

Het assortiment van Botanique is uitgebreid met lippenbalsem in twee varianten: Vanille en Citrus. De natuurlijke oliën en extracten in deze balsems verzorgen de lippen intensief en geven een soepel-zacht gevoel.
 
De vanille lippenbalsem is een rijke beschermende balsem met een subtiele vanille geur. Met echte vanille, hoogwaardige pinksterbloemolie en verzorgende/beschermende acacia-, zonnebloem- en jojobawax. De citrus lippenbalsem heeft een frisse citrus geur. De hoogwaardige mandarijn-, zonnebloem-, wortel- en pinkerbloemolie verzorgen de lippen en beschermen deze tegen uitdroging.
 
De lippenbalsems trekken snel in zonder een vette film achter te laten. Ze zijn zoals alle Botanique producten: 100% natuurlijk, BDIH gecertificeerd en 'ZERO plastics inside' dus zonder micro- en nanoplastics.


Over Botanique

Botanique gaat uit van natuurlijke schoonheid en de invloed die de kracht van de natuur hierop heeft. De producten zijn dan ook geïnspireerd op het goede dat de natuur te bieden heeft. Ze combineren de voedende, hydraterende en herstellende werking van krachtige planten met moderne wetenschap. Ze zijn er bij Botanique namelijk van overtuigd dat dit een positieve invloed heeft op de natuurlijke schoonheid van huid en haar. Het resultaat is een uitgebalanceerde reeks effectieve producten voor dagelijks gebruik. Het assortiment bestaat uit 23 producten, verdeeld over drie productcategorieën: gezichts-, lichaams- en haarverzorging.

Alle producten dragen het BDIH-keurmerk, wat betekent dat ze alleen uit natuurlijke grondstoffen bestaan en waar mogelijk ook van gecontroleerde biologische teelt. Uiteraard zijn ze vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, synthetische conserveringsmiddelen, minerale oliën, parabenen, PEG en siliconen. Wat overblijft zijn heerlijke producten, tegen een aantrekkelijke prijs en met een fijne uitstraling.
 
Botanique: cosmetica uit plantaardige en natuurlijke grondstoffen
  • BDIH gecertificeerde natuurlijke cosmetica
  • Met natuurlijke plantenextracten en hoogwaardige etherische oliën
  • Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • Vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG
  • Vrij van micro- en nanoplastic (ZERO plastic inside)
  • Exclusief voor speciaalzaken, dus niet in reguliere kanaal verkrijgbaar
 
Door het gebruik van diverse kleurtinten zijn de verschillende producten makkelijk van elkaar te onderscheiden. De gezichtsverzorgingsproducten bevatten een roze, de lichaamsverzorgingsproducten een groene en de haarverzorgingsproducten een blauwe tint. Door het assortiment in de juiste volgorde in het schap te plaatsen, ontstaat een opvallend kleurverloop van natuurlijke tinten en een duidelijk overzicht van de productcategorieën.

Voor meer informatie: www.botanique-cosmetics.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven