Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biosolis: Natuurlijke zonproducten zonder water, mét aloë vera gel

Een natuurlijke zonnebrandcrème die effectief beschermt tegen de zon en tegelijkertijd je huid verzorgt? Biosolis gaat hier heel ver in. Traditionele zonproducten bestaan grotendeels uit water. Biosolis heeft dit vervangen door pure aloë vera gel uit Zuid Mexico. Vanaf nu is dit merk in Nederland verkrijgbaar via cosmetica groothandel Yaviva.

Natuurlijk is water niet slecht voor je huid, maar het doet ook niet veel goeds. Doordat in de zonproducten van Biosolis aloë vera het hoofdingrediënt is, wordt je huid wél intensief verzorgd terwijl je geniet van de zonnestralen op je gezicht.Zonbescherming op basis van planten en mineralen

De productlijn van Biosolis werd ontwikkeld op basis van planten en mineralen. De producten voldoen aan alle normen voor veilige zonproducten en bieden bescherming tegen de UVA en UVB stralen van de zon. Door toevoeging van een hoge concentratie aloë vera hydrateren de Biosolis producten de huid in de diepte. Fijn detail is dat de crème makkelijk uitsmeert, waterresistent is en geen witte waas op de huid achterlaat.

Natuurlijke zonnefilters

Reguliere zonnefilters zijn gemaakt van chemische stoffen. Deze worden door de huid geabsorbeerd en werken pas na een half uur. UV straling die in de huid dringt wordt door deze chemische filters omgezet. Mensen met een gevoelige huid kunnen hier allergisch op reageren. Daarnaast zijn deze chemische filters mede verantwoordelijk voor de vernietiging van koraalriffen. Niet voor niets is het in sommige regio's zelfs verboden om chemische zonnefilters te gebruiken.

De Biosolis producten bevatten minerale zonnefilters, gemaakt uit zinkoxide en titaandioxide. Ze zijn vrij van nanodeeltjes waardoor de filters op de huid blijven liggen en zo de zonnestralen als een spiegel reflecteren. Een half uur laten intrekken is niet meer nodig. Zonproducten met minerale filters werken direct na het insmeren.

Zeker in de zomer is een goede huidverzorging belangrijk en steeds meer mensen kiezen voor natuurlijke verzorgingsproducten. Waarom zou je dan een chemische zonnebrandcrème gebruiken? Dankzij Biosolis hoeft dat niet meer. De zonproducten van dit prachtige merk zijn onder andere verkrijgbaar bij www.solobiomooi.nl.

Over Yaviva

Yaviva is de nummer 1 groothandel in de Benelux als het gaat om natuurlijke en biologische cosmetica. Yaviva heeft slechts één doel: de wereld 'vermooieren'. Naast Biosolis bestaat de portefeuille uit mooie merken zoals Amanprana, Indemne, The Ohm Collection, Tasty Skincare, Santaverde en NVEY ECO. Bekijk alle merken die Yaviva in haar portfolio heeft op www.yaviva.nl. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden.
Publicatiedatum: