Opvolger is Eduardo Cuoco

Marco Schlüter vertrekt als directeur IFOAM EU

Tholen - Marco Schlüter neemt afscheid als directeur van IFOAM EU. Zijn opvolger is Eduardo Cuoco. De redactie van Biojournaal sprak Marco tijdens het '10th European Organic Congress' dat van 4 tot en met 6 april in Nederland gehouden werd. "Na 12,5 jaar bij IFOAM EU is het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging te zoeken. Het is een erg veeleisende baan en ik wil graag terug naar Hamburg verhuizen", aldus Marco. Hij gaat aan de slag bij een adviesorganisatie voor biologische landbouw en wil zijn managementvaardigheden nog verder gaan verbeteren door een MBA-opleiding te volgen.

Het vertrek bij IFOAM EU betekent dus niet het einde van zijn werkzaamheden in de bio-branche. "Ik blijf tevens actief als adviseur voor IFOAM EU en ook sta ik in de toekomst zeker open voor een nieuwe uitdaging binnen de biologische sector." Waar is hij het meest trots op? "Ik ben het meest trots op het feit dat er nu een netwerk met gerespecteerde experts staat binnen IFOAM EU. Hiermee draagt IFOAM EU bij aan het succes van de biologische landbouw."


De oude en nieuwe directeur samen op het European Organic Congress in Driebergen. Links Eduardo en rechts Marco.

Marco heeft het volste vertrouwen in de nieuwe IFOAM EU-directeur Eduardo Cuoco: "Eduardo is al 8 jaar werkzaam bij IFOAM EU en kent de organisatie daardoor door en door. Ik heb alle vertrouwen in hem. Hij beschikt over het nodige managementkwaliteiten en over een goed karakter. Ook heeft hij een geweldig team achter zich. Ik ben er dan ook van overtuigd dat IFOAM EU de komende jaren onder zijn leiding verder zal gaan groeien."
 
Voor meer informatie: www.ifoam-eu.org

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven