Bierliefhebber kan stukje brouwerij bezitten

De Leckere gaat uitbreiden

De Leckere groeit hard, erg hard. Afgelopen jaar met 24%. En om aan alle biervraag te kunnen blijven voldoen wil De bierbrouwerij gaan uitbreiden. Een uitbreiding van het machinepark, extra tanks, fusten/kratten en grondstoffen zijn daarmee gemoeid.

Hiervoor is in totaal een bedrag van 450.000 euro nodig. Een groot deel daarvan, 300.000 euro, wordt gefinancierd via bestaande en aanwezige vormen (RC krediet, Lease en benutting vrijgekomen werkkapitaal)en staat klaar om geïnverteerd te worden. De overige 150.000 euro wil de Leckere samen met trouwe bierliefhebbers ophalen. Zij kunnen een stukje van de brouwerij gaan bezitten. Crowdfunding voor een brouwerij is natuurlijk niet helemaal nieuw, maar het unieke is dat het hierbij gaat om een bestaande middelgrote succesvolle brouwerij.Brouwerij De Leckere

Brouwerij De Leckere is een moderne (100% biologische), onafhankelijke Nederlandse speciaal bierbrouwerij, in 1997 opgericht in Utrecht. De Leckere speciaal bieren en pilsener zijn in toenemende mate in de horeca en retail te vinden, waar ze worden aangeboden in fust (tap),tank bier en op fles.

Klik hier voor meer informatie of kijk op www.deleckere.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.