Hansketien vanavond op tv

De biologisch-dynamische geitenboerderij Hansketien uit Mantinge komt vanavond op tv. Om precies te zijn in het programma BinnensteBuiten op NPO2. De uitzending begint om 18:45 uur. Over het item met Hansketien van vanavond staat het volgende op www.npo.nl:

In het Drentse Mantinge begonnen Peter en Ina 30 jaar geleden een kleinschalige biologisch-dynamische geitenboerderij. Bij zijn bezoek ziet chef-kok Alain Caron dat alle moderne veranderingen in de landbouw aan dit bedrijf voorbij zijn gegaan. Er kwam in al die jaren alleen een andere trekker. Het welzijn van de geiten staat altijd voorop. Alain bereidt natuurlijk een gerecht met geitenvlees.

BinnensteBuiten

Het programma laat zien hoe je je leven duurzaam in kunt richten. De programmabeschrijving luidt als volgt: Bevlogen burgers keren hun huis en tuin op NPO 2 dagelijks BinnensteBuiten. Laat je verrassen en inspireren om bewust te genieten van lekker leven. In het nieuwe KRO-NCRV-programma BinnensteBuiten, dat vanaf maandag 5 oktober elke werkdag wordt uitgezonden om 18:50 uur op NPO 2, word je elke dag getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken.

Voor meer informatie:

Geitenboerderij Hansketien
Steendervalsweg 37
9436 PL Mantinge
0593 552700
06 11425425 (Peter)
hansketien@zonnet.nl
www.hansketien.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.