Korpershoek viert jubileum met opening tweede magazijn

Tholen - Korpershoek Warehousing & Forwarding vierde afgelopen zaterdag 24 oktober haar 30-jarig bestaan. De logistieke dienstverlener in Nijkerk nam die dag ook officieel hun tweede magazijn in gebruik. "Hiermee is de uitbreiding officieel een feit. Het was een superdag. Ik schat dat er zo'n 200 mensen aanwezig waren, waaronder ook diverse klanten uit het buitenland. Dat is toch wel heel bijzonder", vertelt Managing Director Janny Looijen. Korpershoek verzorgt de op- en overslag, expeditie en douane-afhandeling voor allerlei bedrijven, waaronder ook veel biologische bedrijven.


Het nieuwe magazijn van Korpershoek.

Het tweede magazijn biedt Korpershoek nog meer mogelijkheden, zo geeft ze aan. "Dit nieuwe magazijn zal een flinke bijdrage leveren aan de mogelijkheden die Korpershoek u als klant de komende jaren kan bieden. Het is een ruime opslagcapaciteit die voldoet aan de eisen van deze tijd." Janny zegt dat veel bezoekers vol verwondering rondkeken in het magazijn. "Er waren heel veel mensen bij die nog nooit binnen waren geweest bij ons. Zij waren onder meer verbaasd over de hoogte van het pand en de stellingen."

Janny hield voorafgaand aan de opening een speech. Hierin verwelkomde ze alle aanwezigen, ook namens haar zoon Rudi. Ze refereerde in haar speech onder meer aan het feit dat toen ze in 1985 het eerste douanedocument maakte, ze niet had durven dromen dat ze nu hier zou staan, met zovelen. "We zijn trots op hetgeen we in al die jaren hebben bereikt." Het succes is volgens haar mede te danken aan de inzet van alle medewerkers. "Ik ben dan ook heel blij dat heel het team op deze feestelijke dag aanwezig was."


Een kijkje in het nieuwe magazijn.

Merendeel biologisch

Korpershoek is al van begin af aan actief binnen de biologische branche. Janny schat het bio-aandeel binnen de activiteiten van Korpershoek op zo'n 70%. "Bio is toch wel hét verhaal binnen Korpershoek." Alle genodigden kregen na afloop een goodiebag mee naar huis, met daarin ook diverse bio-producten, vertelt Janny. "Diverse klanten hebben producten geschonken voor de goodiebag."

Voor meer informatie:

Janny Looijen
Korpershoek Warehousing & Forwarding
Melkrijder 16
3861 SG Nijkerk
033 4453092
j.looijen@korpershoek.nl
www.korpershoek.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven