Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Bastiaan Roozendaal, World Wide Cheese:
"80% van wat we doen is biologisch"
Bastiaan Roozendaal van kaasgroothandel World Wide Cheese uit Wognum was onlangs te gast bij het radioprogramma Westfriesland in Bedrijf. Het interview draait met name om de Westfriese kaas Westfrieschlander (niet-biologisch), die World Wide Cheese eerder dit jaar geïntroduceerd heeft. Bastiaan vertelt ook over het biologische aandeel binnen het bedrijf: "Wij doen heel veel in bio. Ongeveer 80 procent van wat we doen is in biologisch. Wij hebben een eigen merk dat heet Holland Bio Organic, dat kun je terugvinden op een aantal plekken, een aantal kaasspeciaalzaken. Daarnaast doen we heel veel in private labels, voor winkels als Marqt. Voornamelijk doen wij veel met ons eigen merk Holland Bio Organic. Dat kan je in een aantal biologische winkels terugvinden, in de Ekoplaza's bijvoorbeeld."