Foodcafé hoofdkantoor in teken van biologische huismerklijn

Medewerkers Jumbo maken kennis met bio-boeren

Medewerkers van het Jumbo hoofdkantoor in Veghel maken deze week kennis met het verhaal achter de nieuwe biologische huismerklijn: BIO logisch van Jumbo. In het kader van de zogeheten 'Foodcafé Bioweek' is er elke dag een andere teler of boer aanwezig in het Foodcafé van het hoofdkantoor. Daar vertellen zij over hun product en beantwoorden zij alle vragen. Ook kunnen medewerkers genieten van een lekkere biologische lunch, waarin het product is verwerkt van de teler of boer die dan aanwezig is.


Teler Adri Jonkers van het biologische tuinbouwbedrijf Oirschot Organics vertelt de Jumbo hoofdkantoor medewerkers over zijn biologische groenten, waaronder tomaten en paprika's.

"We zijn erg trots op onze nieuwe biologische huismerklijn, waarbij we de boeren en telers van de producten ook persoonlijk kennen. We laten onze klanten ook graag kennis maken met hen, door de herkomst op de verpakking toe te lichten. Zo weet de klant echt wat hij koopt", vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten. "Om die reden vinden we het ook belangrijk dat de collega's kennis maken met de biologische producten én het verhaal erachter. Daarom organiseren wij deze Foodcafé Bioweek. Eten is tenslotte weten."


Medewerkers van het hoofdkantoor van Jumbo kiezen het biologische lunchmenu, gemaakt van de producten van het biologische tuinbouwbedrijf Oirschot Organics.

Deze zomer maakte Jumbo de introductie van de biologische huismerklijn bekend. Hiermee maakt het supermarktbedrijf ook biologische producten tegen de scherpe Jumbo prijs voor alle klanten bereikbaar. Jumbo biedt momenteel biologische zuivelproducten, vers brood, eieren, koffie, diverse groenten en vers vlees aan. Gedurende het jaar wordt de biologische huismerklijn uitgebreid naar iedere productgroep, om zo in de basisbehoefte van de klant te voorzien.

Voor meer informatie: www.jumbo.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.