Schoonheidssalon BewustNatuurlijk opent deuren

Friesland is een schoonheidssalon rijker. Na jaren ervaring opgedaan te hebben in andere salons heeft Liesbet Bosma-Drijver sinds mei haar eigen eco-friendly schoonheidssalon BewustNatuurlijk aan huis aan de Barte in Gytsjerk.

De ervaren schoonheidsspecialiste Liesbet werkt uitsluitend met gecertificeerde en milieuvriendelijke producten. Waar mogelijk zullen die biologisch zijn. Voor Liesbet staan naast gezondheid de natuur en het milieu hoog in het vaandel. De naam van de salon is dan ook niet geheel toevallig gekozen.Liesbet werkt volgens een holistisch systeem. Daarin staat de mens als geheel centraal. In de praktijk betekent dat, dat BewustNatuurlijk niet alleen naar de buitenkant kijkt, maar ook naar het innerlijk. Daarmee komen uiterlijk en innerlijk in natuurlijke harmonie met elkaar.

De salon is gespecialiseerd op het gebied van natuurlijk gezichts- en lichaamsverzorging. Klanten kunnen bij BewustNatuurlijk terecht voor onder meer schoonheidsbehandelingen van gezicht en lichaam, ontspannen massages en voetverzorging. Daarnaast geeft Liesbet haar klanten graag advies over eet- en leefstijlgewoontes.

Om de opening van deze groene salon te vieren biedt Liesbet jullie een exclusieve eenmalige openingsaanbieding. Een complete gezichtsbehandeling van 75 minuten kost nu slechts 19,95 euro. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 augustus 2015.

Voor meer informatie:

Liesbet Bosma-Drijver
BewustNatuurlijk
Barte 3
9061 DK Gytsjerk
06 29993825
info@bewustnatuurlijk.nl
www.bewustnatuurlijk.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.