Natuurwinkel Amersfoort organiseert groots klantenfestijn

Op vrijdagavond 29 mei laat de Natuurwinkel Amersfoort aan de Leusderweg 27 haar klanten en andere geïnteresseerden proeven van al het lekkers dat zij te bieden heeft. Voor het eerst vindt deze jaarlijks terugkerende 'Klantenverwenavond' plaats in de lente, voor een extra zonnige entourage.

Onder het genot van live muziek, hapjes, drankjes, debat en gezelligheid, vertellen diverse streekleveranciers en groothandels over hun bedrijf en producten. Met name de streekproducten staan in het zonnetje; zorg-kaasboerderij de Hondspol uit Driebergen komt met verse boeren-graskaas, zorgboerderij 't Paradijs uit Barneveld geeft een inkijk in haar bedrijfsvoering en brengt de streekgroentenabonnementen onder de aandacht, Jacob Beeker laat Jersey-vlees proeven en vertelt het verhaal van de vergeten stierkalfjes, geitenboerderij Eureka uit Woudenberg is aanwezig met lekkere boerengeitenkaas, Henk Linde met bloemen en kruiden uit de biobloementuin in De Glind en tot slot is Brouwerij De Volle Maat uit Achterveld er met een sprankelend fris blond lentebier.Naast de 'boeren' uit de streek, heeft de Natuurwinkel ook verschillende producenten en leveranciers uitgenodigd van andere bekende en onbekende producten. Er is een uitgebreide wijnproeverij met Joren Jacobs, vinoloog en tevens mede-eigenaar van de Natuurwinkel, en de wijnen en mensen van Organic Wine Concept. Er zijn diverse kookdemonstraties, waaronder de broodjes fallafel van Elise, de Thaise curry –zowel kip als vegetarisch– van Onoff Spices! en Larisse van der Haar-Buijze met recepten uit het nieuwe kookboek Sterren van de Hemel. Larrise's motto 'samen genieten, ook als je niet alles mag' geeft verrassende kookideeën en dat geldt zeker ook voor de proeverij van GreenAge; directeur Sascha de Lint, medeschrijfster van het kookboek Eerlijk Eten, zal onder andere laten zien hoe je met fairtrade ingrediënten een heerlijk glutenvrij (!) banana bread maakt. Ook op broodafdeling is er veel te beleven. Bakkerij Verbeek en Paul Koekie pakken uit met verse broden en hartig en zoet banket. Als kers op taart is er ijs van Professor Grunschnabel, op basis van kokosmelk en zonder zuivel bereid; beroemd ijs dat je niet wilt missen.

Tot slot is de winkel zelf ook in beweging en gaat met de tijd mee; trends worden (kritisch) gevolgd en krijgen een weloverwogen plek. Zo is er op deze avond een ronde taflegesprtek en demonstratie met mede-eigenaar Theo Jacobs over bologische en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, waar iedereen bij kan aanschuiven. De avond wordt afgesloten met de lancering van de nieuwe webwinkel; vanaf de volgende ochtend kan de hele regio online boodschappen doen.

De Klantenverwenavond op 29 mei duurt van 19:30 tot 22:00 uur. Kaarten zijn van tevoren verkrijgbaar aan de kassa en kosten 5 euro per persoon. Eventueel is een kaartje ook nog aan de deur te krijgen op de avond zelf.

Voor meer informatie: nawiamersfoort@gmail.com of 033 4622432.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.