Moonen Packaging neemt Paperlinx Zutphen over

Moonen Packaging breidt sterk uit door overname van de Packaging divisie van het failliete Paperlinx in Zutphen. Dit heeft de directie van Moonen Packaging vandaag bekend gemaakt. Alle verkoopmedewerkers van de Zutphense vestiging krijgen een arbeidsplaats aangeboden door de Weertse verpakkingsspecialist. De overeenkomst is in goed overleg met de curator tot stand gekomen.

"Paperlinx Packaging staat bekend om haar klantgerichte en projectmatige werkwijze en die past perfect bij het concept van Moonen Packaging", aldus CEO Gé Moonen. "Bovendien zien wij enorme kansen in de industriële sectoren waarin Paperlinx actief is. Door deze overname maken we een grote stap binnen onze langetermijnstrategie."


Het pand van Moonen Packaging.

Paperlinx Packaging zal onder de naam Moonen Packaging gaan opereren. De naam verandert, maar wat blijft én verder ontwikkeld zal worden, zijn de know-how en het specialisme in industriële verpakkingsoplossingen. De werkwijze van de nieuw verworven verpakkingstak sluit aan bij die Moonen Packaging. Zowel Paperlinx als Moonen Packaging streeft voor elke klant naar de meest efficiënte oplossing. Besparing in kosten, minimaliseren van risico, realiseren van tijdwinst, ruimtebesparing en natuurlijk beperken van de milieu-impact zijn bij elk project en elke verpakkingsvraag de uitgangspunten.


Het pand van Paperlinx.

Klanten van Paperlinx zullen van de overname door Moonen Packaging geen hinder ondervinden. De activiteiten in Zutphen worden, met ondersteuning uit Weert, voortgezet. Elke klant wordt persoonlijk ingelicht en behoudt zo veel mogelijk de zelfde contactpersoon.

Voor meer informatie:

Paul van Dijk
Moonen Packaging
06 53172872
0495 581734
p.van.dijk@moonenpackaging.com
www.moonenpackaging.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.