Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GRØD Havermout pappen nu bij PLUS supermarkten

Vechtenaer BV heeft in januari dit jaar een nieuwe innovatie op de markt gebracht. Het betreft de GRØD 'kant en klare' havermout pappen waar de consument alleen nog kokend water aan toe hoeft te voegen.

De Nederlander wordt steeds drukker en gemak dus steeds belangrijker. Toch worden we allemaal steeds bewuster van wat wij eten en zien traditionele producten hun rentree maken, zo ook havermout. Met GRØD speelt Vechtenaer in op al deze ontwikkelingen, ook wordt er rekening gehouden met intoleranties/allergieën. Zo zijn beide pappen lactosevrij en is de haver-quinoa pap zelfs glutenvrij. GRØD is opgericht met een simpel doel: Het concept 'pap' te herdefiniëren en de wereld te laten zien dat pap een delicatesse is en daarnaast gezond en gemakkelijk kan zijn.

De volgende producten zijn vanaf week 21 te vinden in de supermarkten van PLUS:
  • Biologische Haver-Gerst Pap. Ingrediënten pot: Haver, moerbeien, amandelmeel, gerst, zout, gevriesdroogde zwarte bessen. Topping: Hazelnoten, ruwe rietsuiker, gevriesdroogde frambozen.
  • Biologische, glutenvrije Haver – Quinoa pap. Ingrediënten: Haver, moerbeien, Quinoa vlokken, kokos, zout, zwarte bessen. Topping: Moerbeien, cacao nibs, gevriesdroogde frambozen.

How to use:
  1. Giet kokend water tot aan de stippellijn in de beker en roer.
  2. Doe de deksel weer op de pot en laat trekken gedurende 3 minuten.
  3. Roer en voeg de topping toe.
  4. Bon Appetit.

Voor meer informatie: www.vechtenaer.nl
Publicatiedatum: