Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zweedse Eco Unisex deodorant

Zweten doen we allemaal. En dat is maar goed ook, want het is een natuurlijk mechanisme dat vooral onze lichaamstemperatuur beheerst. Hoeveel je zweet, wordt bepaald door je aanleg en door de omstandigheden. Bij warmere temperaturen is het heel normaal dat we meer zweten en dat geldt ook bij onder andere stress, angst en hormonale veranderingen (zoals zwangerschap, menopauze, puberteit).

Ook voeding speelt een rol. Wie veel vlees eet zou er sneller last van hebben en ook groenten die veel zwavel bevatten (onder andere uien, knoflook, kolen) zouden een slechte lichaamsgeur in de hand werken. Vermijd alcohol, koffie en pikante voeding en drink veel water, dat ontgift het lichaam waardoor je automatisch minder gaat zweten.
 
Hoewel zweten natuurlijk is, zijn we er niet altijd even blij mee en dan is een natuurlijke deo de oplossing. Zeker nu met de warmere temperaturen.c/o Gerd Eco Unisex deodorant

Eén van Zwedens meest populaire deo's en ook hier een groot succes! Een roller die je de hele dag een fris gevoel geeft. Deze antiperspirant zonder aluminiumchloride voorkomt ongewenste geurtjes en irriteert de huid niet. Geschikt voor man & vrouw.
Op basis van aluin en met etherische oliën van onder andere cypres en rozenhout.
  • Zonder alcohol
  • Zonder parabenen
  • Zonder aluminiumchloride
  • VP 21 euro/60 ml

c/o Gerd uit Zweeds Lapland brengt een uniek gamma biologische verzorgingsproducten op basis van gecertificeerde ingrediënten. c/o Gerd gebruikt geen parabenen, minerale oliën en schadelijke synthetische ingrediënten.

Voor meer informatie: www.bioreine.be
Publicatiedatum: