De Groene Weg Slagerij Apeldoorn viert 25-jarig bestaan

Slager Bert Nijkamp van De Groene Weg slagerij Apeldoorn viert dit jaar samen met zijn team én klanten het 25-jarige jubileum van zijn winkel. De slagerij aan de Asselsestraat behaalt hiermee een mooie mijlpaal. Tot en met 9 mei staat de winkel in het teken van feest. Klanten profiteren van diverse acties en kunnen sparen voor gratis worst.

Voor 't goede leven

Het was 1990 toen Bert Nijkamp de winkel begon aan de Asselsestraat in Apeldoorn. Nieuw in de stad, maar met een duidelijk doel: de klant kennis laten maken met de beste biologische vleesproducten. Destijds was dit nog in combinatie met een natuurvoedingswinkel, sinds 2005 als enige winkel in hetzelfde pand. De extra ruimte die destijds vrij kwam is goed benut, met een moderne, eigentijdse winkel tot gevolg.


Bert Nijkamp.

Bert Nijkamp is trots dat hij Groene Weg-slager is: "Een prachtige organisatie met veel mogelijkheden en een duidelijke visie. Vanaf het begin voel ik me al thuis in deze filosofie en deel dat graag met onze klanten." Bert geeft aan het vooral fijn te vinden over alles eerlijk te kunnen zijn. "Herkomst en verleden van al het vlees is duidelijk, er wordt vlees verkocht met een eerlijk verhaal. 100% puur en biologisch. Klanten kunnen daar ook altijd op rekenen bij De Groene Weg Apeldoorn. Vlees van goede oorsprong, maar daarnaast ook van uitstekende kwaliteit. Samen met de uitstekende service en het enthousiaste team dat graag voor u klaarstaat, is dat een goudgroene combinatie."Feestweken

Tot en met 9 mei staat de slagerij nog in het teken van feest. Klanten profiteren van spectaculaire wekelijkse voordeelacties en leuke activiteiten én sparen middels een strippenkaart voor een gratis worst. "We vieren het feest graag samen met onze klanten. Iedereen is dan ook uitgenodigd om te genieten van onze acties en traktaties", aldus Bert.

Voor meer informatie: apeldoorn@degroeneweg.nl en www.degroeneweg.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.