Kledingwinkel Natur-el nu ook aan Zwaanhals in Rotterdam

Natur-el heeft een nieuwe winkel geopend. Sinds 4 maart 2015 is de winkel met eerlijke en organic kleding te vinden aan het Zwaanshals 344 in Rotterdam. "Wij vinden dat mode mooi moet zijn, maar het verhaal erachter moet óók kloppen. Op dit moment zijn wij de enige winkel in Rotterdam, waarvan de collectie helemaal eerlijk en biologisch is", vertelt Vera.Men kan bij Natur-el terecht voor mode, accessoires, ondergoed (wol/zijde), 100% wollen sokken en producten van lokale ondernemers die stuk voor stuk een goed en eerlijk verhaal hebben. "Kortom, een bijzondere aanwinst voor dit mooie stuk Rotterdam rondom het Zwaanshals. Ook wel de '9-straatjes' of 'klein Berlijn' van Rotterdam."

Openingstijden winkel:
Woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur
Webshop - 24/7 (www.natur-el.nl)
 


Natur-el

Natur-el bestaat sinds 2006 en is als webshop begonnen, met het verkopen van ecologisch ondergoed, gemaakt van wol en zijde, voor het hele gezin. Deze webshop is uitgegroeid tot een winkel met een uitgebreide collectie ecologische mode en accessoires. "Onze 100% wollen sokken zijn ondertussen beroemd in Rotterdam en omstreken: zelfs Aaf Brandt Corstius schreef er een column over."Waarom eerlijk en organic?

Mensen worden steeds bewuster in hun koopgedrag en zoeken naar een duurzaam alternatief. Daarnaast wil Natur-el laten zien dat het stoffige 'geitenwollensokkenimago', wat biologische kleding vaak heeft, allang niet meer klopt. Al de producten zijn minimaal GOTS-gecertificeerd.
 
Voor meer informatie:

Natur-el Organic - Fair - Fashion
Zwaanshals 344
Rotterdam
06 36507381
vera@natur-el.nl
www.natur-el.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.