Eerste biologische kersen uit Argentinië bij Bio-Freshi

Vandaag (16 december) heeft Bio-Freshi de eerste biologische kersen uit Argentinië ontvangen. In samenwerking met teler Oscar Martin komen die kersen speciaal voor de laatste drie weken van december binnen. "Juist rond Kerst hebben enkele retailers en biologische groothandels in samenspraak met Bio-Freshi de biologische kersen in het assortiment opgenomen. Dit als aanvulling op het lopende biologische assortiment. Er is duidelijk een behoefte om ook voor de biologische producten iets extra's te doen", geeft Gerrit-Jan Roza van Bio-Freshi in Tilburg aan.

Gerrit-Jan vertelt dat Bio-Freshi snel en efficiënt kan reageren door een goede afstemming en korte lijnen met teler en klant. "Het is belangrijk kort op de bal te zitten en vers en gezond product uit te leveren. Dat is mogelijk omdat we gespecialiseerd zijn in biologische AGF."


Gerrit-Jan toont de eerste biologische kersen uit Argentinië.

Bio-Freshi is 4 jaar geleden vanuit Jansen-Dongen opgestart. In samenwerking met Wim Jansen, geeft Gerrit-Jan Roza sturing aan Bio-Freshi. Bio-Freshi levert retailers en biologische groothandels met biologische AGF direct vanaf de bron. "Door de ruime ervaring, gezamenlijk meer dan 40 jaar, en het uitgebreide wereldwijde netwerk is het mogelijk de juiste specialisten met elkaar in contact te brengen. Bio-Freshi heeft het vizier gericht op een directe levering van teler naar eindklant. Op deze wijze is het mogelijk een vers product met een gezonde prijs voor zowel klant als teler te realiseren. Door de diverse programma's is het assortiment over de gehele breedte beschikbaar, dus zowel vollegrondsgroente, fruit en kasgroente."

Naast het product is de presentatie natuurlijk enorm belangrijk voor de beleving van de consument. "Bij Bio-Freshi kijken we met een innovatieve blik naar presentatie en verpakkingsvormen. We proberen het net iets anders - en beter - te doen als anderen, wat zijn vruchten afwerpt, om in AGF-termen te blijven", aldus Wim Jansen.


Ook blauwe bessen.

De zojuist gearriveerde kersen zijn een mooie aanvulling op het huidige zachtfruitassortiment, blauwe bessen vanuit Chili en over een aantal weken bramen vanuit Mexico. Op basis van de behoefte van de klant, worden de juiste kwaliteit, verpakking, inhoud, sortering, hoeveelheid en continuïteit van het product verzorgd.

Voor meer informatie:

Gerrit-Jan Roza
Bio-Freshi BV
p/a Vierbundersweg 90
5047 TN Tilburg
06 51617021
biofreshi@live.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven