Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Nederlandse verpakkingsvrije winkel komt in Utrecht

De eerste verpakkingsvrije winkel van Nederland komt in Utrecht. Dit heeft initiatiefnemer Wim van Dijk van Bag&Buy laten weten op facebook: "Utrecht krijgt de eerste verpakkingsvrije foodwinkel van Nederland! Uit de crowdfunding op Doorgaan.nl blijkt dat de meeste investeerders een nipte voorkeur hebben voor de Domstad. Niet alleen in Amerika, ook in Berlijn en Antwerpen bestaan dergelijke winkels al iets langer. Ze zijn daar een succes. De Britse topkok Jamie Oliver heeft de verpakkingsvrije supermarkt als nieuwe trend voor 2015 uitgeroepen."



Wim vroeg op facebook ook om tips over de meest geschikte straat of locatie in de Domstad: "De zoektocht naar een geschikt pand in het centrum van Utrecht is inmiddels begonnen. De Nachtegaalstraat, Burgemeester Reigerstraat, Biltstraat, Twijnstraat en Voorstraat zijn ons tot nu toe voorgesteld als mogelijke locaties. Maar wat vind jijzelf de meest geschikte straat of locatie voor de eerste Bag&Buy foodwinkel in de Domstad? En ook waarom?"

Klik hier om naar de website van Bag&Buy te gaan.
Publicatiedatum: