Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zevende Duitse filiaal veganistische supermarkt Veganz geopend

Op 7 november is in Leipzig het zevende Duitse filiaal van de veganistische supermarkt 'Veganz' geopend. De andere vestigingen zijn te vinden Berlijn (2 filialen), Frankfurt am Main, Essen en Hamburg. Er zitten ook winkels in Oostenrijk en Tsjechië, om precies te zijn in Wenen en Praag. In Saksen is veel vraag naar veganistische producten. Daarom heeft Veganz besloten om juist in Leipzig een nieuwe winkel te openen. De winkel aan de Nikolaistraße 53 heeft een totale oppervlakte van ruim 400 vierkante meter.



Naast veganistische producten horen ook groenten en fruit tot het assortiment van Veganz. Het assortiment is voor ongeveer 90 procent biologisch. Voor het filiaal in Leipzig is 'Naturkost Erfurt GmbH', een regionaal groothandelsbedrijf, tot nu toe de enige leverancier. Karin Einhorn, bedrijfsleider van Veganz Leipzig, zoekt momenteel echter wel naar verdere leveranciers die bij de supermarkt passen.
Publicatiedatum: