Op de Horeca Expo in Gent (23-27 november) introduceert Mongozo haar nieuwe bier: Mongozo Buckwheat White. Mongozo spreekt over een wereldwijde innovatie. Dit biologische, glutenvrije en fairtrade gecertificeerde bier met 4,8% VOL alcohol is een witbier gebrouwen met boekweit, mout, rijst, hop en kruiden waaronder koriander en sinaasappelschillen. De gluten zijn via een speciaal ontwikkelde methode niet meer aanwezig.
"Het bier heeft alles wat je van een witbier kunt verwachten", vertelt Jan Fleurkens, directeur van Mongozo. "Een fruitig, fris aroma met kruidige tonen, een milde hopsmaak en een zachte, ronde afdronk met een licht zuurtje. Een frisse witbierbeleving met unieke ingrediƫnten en gebrouwen volgens een speciaal ontwikkelde brouwmethode. We zijn ontzettend trots dat we naast het succesvolle Mongozo Premium Pilsener nu een glutenvrij witbier kunnen introduceren."
Mongozo nodigt iedereen uit om Mongozo Buckwheat White te komen proeven. Een select aantal toegangskaarten voor de Horeca Expo in Gent is beschikbaar. Wilt u hiervan gebruikmaken, stuur een mail naar j.fleurkens@mongozo.com.

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- Fotoreportage BioXpo - Veel nieuwe producten bij de Nederlandse exposanten
- Machandel nu volledig in Britse handen
- Druiventuin in de verkoop, maar telers stoppen (nog) niet
Top 5 - afgelopen maand
- Annette Harberink vertrekt van Natuurderij Keizersrande
- Europees parlement stemt met grote meerderheid voor marktgestuurde stimulering van bio-landbouw
- Zenderense Es behaalt Skal-certificaat
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-18 Flevosap introduceert biodynamische lijn OERsappen
- 2022-05-12 Gouden medaille voor Ur-Pilsener, zilver voor Oertarwe blond
- 2022-05-06 SodaStream breidt uit met biologische fruitsmaken
- 2022-05-05 "Onze kokosazijn is zeker iets bijzonders"
- 2022-05-04 Nu ook pils in blik van De Leckere
- 2022-05-02 Kombucha microdrinks hebben 90% kleinere CO2 footprint
- 2022-04-28 Nieuwe variant limonadesiroop Agropošta: Citroengras & gember
- 2022-04-28 Statiegeld ontvangen via supermarktapp
- 2022-04-26 Roompot schenkt voortaan alleen duurzame wijnen
- 2022-04-22 Binnenkort in de bio-winkels: Dr. Antonio Martins Suco
- 2022-04-14 "100% biologisch koffie- en thee-assortiment moet lukken"
- 2022-04-08 Nieuw: Ginger Turmeric Pineapple in fles van 0,75 liter
- 2022-03-30 Sri Lankaanse theepluksters verdienen eerlijk salaris dankzij thee-abonnement
- 2022-03-30 Isola Bio introduceert 2 eiwitrijke granendranken
- 2022-03-24 Gaat de koninklijke familie bio-wijn maken op Koningsdag?
- 2022-03-23 Frankrijk nu wereldwijd grootste producent biologische wijnen
- 2022-03-22 Sapinca wint World Food Innovation Award voor 'best drink'
- 2022-03-21 Molenhof Talks ontving Camille Depuydt van 'Pajottenlander'
- 2022-03-18 Bio-softdrink Razzle maakt de stap naar Nederland
- 2022-03-16 Drie nieuwe zomerbieren