Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biologisch, glutenvrij en Fairtrade witbier

Nieuw: Mongozo Buckwheat White

Op de Horeca Expo in Gent (23-27 november) introduceert Mongozo haar nieuwe bier: Mongozo Buckwheat White. Mongozo spreekt over een wereldwijde innovatie. Dit biologische, glutenvrije en fairtrade gecertificeerde bier met 4,8% VOL alcohol is een witbier gebrouwen met boekweit, mout, rijst, hop en kruiden waaronder koriander en sinaasappelschillen. De gluten zijn via een speciaal ontwikkelde methode niet meer aanwezig.



"Het bier heeft alles wat je van een witbier kunt verwachten", vertelt Jan Fleurkens, directeur van Mongozo. "Een fruitig, fris aroma met kruidige tonen, een milde hopsmaak en een zachte, ronde afdronk met een licht zuurtje. Een frisse witbierbeleving met unieke ingrediƫnten en gebrouwen volgens een speciaal ontwikkelde brouwmethode. We zijn ontzettend trots dat we naast het succesvolle Mongozo Premium Pilsener nu een glutenvrij witbier kunnen introduceren."

Mongozo nodigt iedereen uit om Mongozo Buckwheat White te komen proeven. Een select aantal toegangskaarten voor de Horeca Expo in Gent is beschikbaar. Wilt u hiervan gebruikmaken, stuur een mail naar j.fleurkens@mongozo.com.
Publicatiedatum: