Nog twee cursusdagen 'kwantum landbouw' in 2014

Stichting Gaia Sira organiseert met Henk Kieft (foto rechts) de cursus 'kwantum landbouw'. Thema's in 2014 zijn Ecotherapie (21 november) en Communicatie met dieren en planten en Perelandra tuinbouw (10 december). In 2015 volgen nog drie dagen. Deelname aan een losse cursusdag is mogelijk.

De succesvolle cursus met boeren, adviseurs en onderzoekers heeft nog 2 interessante dagen in 2014. Op 21 november zal Hans Andeweg Ecotherapie toelichten en wijdt Theo Hooijer de deelnemers in in zijn werk als Woonbioloog. Zij kennen beiden de biologie en chemie van de landbouw en de woonplek en beiden voegen daar energetische aspecten aan toe. Op 10 december verkennen de cursisten het intuïtief afstemmen op planten en dieren op het bedrijf. Koen van Biesen en Judith Poelarends begeleiden hen in die vorm van 'communicatie'.Locaties: Boerderij de Hooilanden in Bennekom (21 november) en Boerderij Veld en Beek in Renkum (10 december).

Kosten: 111 euro (inclusief BTW) per dag inclusief lunch.

Graag opgeven bij info@gaiasira.nl of 06 42383361.

Voor meer informatie: www.gaiasira.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.