Teamuitje op biologische boerderij Schoonderbeek

Steeds meer bedrijven nemen medeverantwoordelijkheid voor de samenleving en voelen zich maatschappelijk betrokken. Dat leidt tot een beter contact met de samenleving en tot meer onderlinge verbondenheid binnen het bedrijf. Biologische melkveehouderij Schoonderbeek biedt bedrijven de mogelijkheid om die maatschappelijke betrokkenheid in daden om te zetten. Zo'n dag met het team werken op de boerderij is een prima alternatief voor de vaak dure heisessies.

Voor het bedrijf snijdt het mes aan twee kanten: aan de ene kan het de maatschappelijke betrokkenheid in concrete activiteiten vertalen. Aan de andere kant kan gewerkt worden aan een betere verstandhouding binnen het team, door zo samen de klus te klaren en elkaar op een andere manier ontmoeten.Op de biologische boerderij wordt dagelijks veel fysieke arbeid verricht. Extra handen zijn daarom altijd welkom. De meest voorkomende werkzaamheden zijn: schoonmaken van de stallen, het erf en de melkput, onkruidbeheer in de weiden, leuke klussen om gezamenlijk aan te pakken.

"Het werken op de boerderij kan prima gecombineerd worden met een werksessie door gebruik te maken van de beschikbare vergaderruimte met prachtig uitzicht op het boerenlandschap. En dat tegen geringe kosten", aldus co├Ârdinator Rosa Kok.

Boerderij Schoonderbeek biedt daarnaast de volgende mogelijkheden voor een afwisselende dag: rondleiding op de boerderij en uitleg over de familiekudde, creatieve workshops, familie/bedrijfsopstellingen, klompenpad-wandeling van ongeveer negen kilometer.

De biologische catering zoals koffie, thee, lunch en/of avondmaaltijd al dan niet boven een houtvuur, kan vanzelfsprekend door u ons maar ook door u zelf verzorgd worden.

Een programma op de boerderij wordt in overleg op maat samengesteld.

Bent u enthousiast over deze vorm van team/vergaderuitjes in een groene omgeving, kijk dan op www.ekoe.nl of neem contact op met Rosa Kok, 0342 451414.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven