'De prachtigste Bodemschatten'

Nieuw bij TerraSana: Bodenschätze van Sonnentor

Het bedrijf Sonnentor kent u vast wel of u heeft ervan gehoord. Een mooi Oostenrijks bedrijf van Johannes Gutmann. Een gepassioneerd en enthousiast man die mooie producten maakt. Peter Jacobs, algemeen directeur TerraSana: "Van dit prachtige bedrijf presenteren we nu met trots het merk Bodenschätze: een schitterende kruidenlijn: met recht Bodemschatten! Pure kruiden met de grootste aandacht, zorg en liefde geteeld, geoogst en verwerkt tot de mooiste kruidenproducten."

Sonnentor wordt Bodenschätze

Al vele jaren voert TerraSana, als exclusief importeur, een breed assortiment van Sonnentor: het Oostenrijkse kruidenbedrijf van Johannes Gutmann. Peter Jacobs: "Onder het merk Sonnentor brengen zij circa 500 kwaliteitsproducten op de markt, waar wij maar liefst 50% van voerden. Dat bleekt echt te veel en bovendien werden de verpakkingen steeds speelser. Te speels voor de Nederlandse markt, eerlijk gezegd. Tijd voor vernieuwing dus. Voortaan gaan we de mooiste Sonnentor producten brengen onder het merk Bodenschätze: een exclusief merk van Sonnentor. Dezelfde fantastische kwaliteit, alleen veel herkenbaarder en veel mooier verpakt. Ook een duidelijker en compacter assortiment van 79 producten. Deze Bodenschätze-lijn laat prachtig de kwaliteit van Sonnentor zien: zorgzaamheid, aandacht en liefde voor het product. Echte bodemschatten!"

Het Bodenschätze-assortiment bestaat uit: kruidentheeën en -melanges, kookkruiden en specerijen in handzame doosjes met venster, kiemzaden en diverse speltproducten als wafels, crackers, spelthavermout en een spelt oploskoffie.

Maak gerust vast ruimte in uw kruidenschap. Bodenschätze komt eraan…Waarom Bodenschätze?
  1. 100% biologisch.
  2. Traditionele en handmatige oogst en verwerking van de kruiden met kwaliteit als het ultieme doel.
  3. Geen geïndustrialiseerde productie.
  4. Fair prijsbeleid en zeer nauwe samenwerking met vooral lokale boeren.
  5. Een duurzame bedrijfsfilosofie.
  6. Pure liefde, passie en zorgzaamheid voor het vak. En dat proef je!
  7. Fraaie en sterk aansprekende verpakking.
  8. Duidelijke herkenbaarheid door de hele lijn heen.

Korte historie van het bedrijf Sonnentor:
Johannes Gutmann heeft als 23-jarige jongeman in 1988 Sonnentor opgericht. Zijn doel: met lokale Oostenrijkse boeren in het Walviertel, zijn thuis, de vaak kleine boerenbedrijven weer levensvatbaar te maken door de biologische kruidenteelt, maar ook door de traditionele en handmatige verwerking van de kruiden op de eigen boerderij. Hij is en was ervan overtuigd dat echte kwaliteit alleen dan tot stand komt, wanneer je de industrialisatie buiten de kruidenteelt en verwerking houdt. Inmiddels werkt Sonnentor met meer dan 150 lokale boeren samen en heeft ook eigen projecten in Tsjechië, Roemenië en Albanië. Dat zijn filosofie en de kwaliteit van zijn producten aanspreekt blijkt wel uit het feit dat ze inmiddels in meer dan 50 landen te vinden zijn en het exportaandeel meer dan 80% is. Vooral in Duitsland heeft Sonnentor een zeer sterke positie in de natuurvoedingsmarkt.

Bevlogenheid, passie, aandacht en kwaliteitsbewustzijn typeert Johannes en het hele bedrijf Sonnentor. Dat proef en voel je aan alles.

Introductiekorting

Gedurende de maand oktober is er een leuke introductiekorting op het gehele Bodenschätze assortiment.

AVP €1,99–€5,45, verkrijgbaar exclusief in de natuurvoedingswinkel.

Importeur:

TerraSana BV
Waaier 10
2451 VV Leimuiden
0172 503333
www.terrasana.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven