Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
27-jarige ondernemer hoopt leeftijdsgenoten enthousiast te maken

EkoPlaza Heilo opent 2 oktober

Op donderdag 2 oktober opent de biologische supermarktketen EkoPlaza haar 70ste winkel aan het Stationsplein 28. De nieuwste vestiging van de biologische supermarkt van Nederland zal officieel worden geopend door orthomoleculair diƫtiste Ria Penders. Het winkelend publiek is vanaf 8:30 uur welkom om de nieuwe aanwinst in het stationscentrum te bewonderen. Klanten kunnen de eerste anderhalve week genieten van kortingen op brood en alle verse groenten en fruit. Bovendien zullen er flyers worden uitgedeeld voor gratis koffie met iets lekkers.

Ruimer assortiment

EkoPlaza Heiloo wordt een ruim opgezette winkel van 360 m2 waarin een totaalaanbod van biologische producten te vinden is. Met onder andere verse groenten en fruit, dagelijks vers afgebakken brood en een natuurlijke cosmetica afdeling moet EkoPlaza Heiloo een verantwoord en gezond alternatief vormen voor de reguliere supermarkt.



De 27-jarige ondernemer Rick Blomberg verkoos het starten van deze biologische supermarkt boven een kantoorbaan. "Ik studeerde Accountancy in Amsterdam, maar merkte de drang naar een baan waar ik me prettig bij voel en die dicht bij mijn idealen ligt. De verkoop van biologische levensmiddelen is iets waar ik helemaal achter sta en waar steeds meer aandacht voor is. De winkel biedt voor ieder wat wils, maar ik hoop met mijn leeftijd en gedrevenheid vooral nog meer leeftijdsgenoten enthousiast te kunnen maken voor deze mooie producten."

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl
Publicatiedatum: