Verhuisbericht: De Ahorn heet nu Spruit

Gisteren (maandag 15 september) is Natuurvoedingswinkel Spruit in Enkhuizen geopend. Barbara Baving en Amber Leenbeek hebben aan de Westerstraat 30-32 een groter pand voor hun natuurvoedingswinkel De Ahorn gevonden en grepen meteen de gelegenheid aan om de winkel om te dopen tot 'Spruit'.

Op de website staat deze toelichting:

Sinds 2010 hebben Amber Leenbeek en Barbara Baving de natuurvoedingswinkel in gezamenlijk beheer. Zij doen dit met veel plezier en hebben daar ieder hun eigen doelstelling voor, waar zij elkaar goed in aanvullen. Na de verhuizing naar het ruime nieuwe pand aan Westerstraat 30-32, is De Ahorn omgedoopt tot Spruit: voedingsbodem voor mooie dingen!


Wat foto's van de verhuizing (facebook).

Amber: "Voor mij is het doel van Spruit vooral om goede voeding toegankelijk te maken. Om mensen meer kennis te laten maken met biologische, eerlijke voeding en de mogelijkheden daarvan. Je kunt zó lekker eten. Het zou leuk zijn als mensen dat steeds meer ontdekken en gaan genieten van hoe gezond je kunt leven. In het nieuwe pand hebben we de mogelijkheden en ruimte om dit deel van ons aanbod wat meer te verruimen. Ik heb er enorm veel zin in."

Barbara: "Voor mij is het doel van Spruit natuurlijk de goede voeding, maar de sociale functie die wij hier vervullen vind ik ook erg belangrijk. Het is fijn om elkaar hier te kunnen treffen, weetjes uit te kunnen wisselen en van elkaar te kunnen leren. In ons ruime nieuwe pand hebben we daar dan ook bewust ruimte voor gecreëerd."

Voor meer informatie: www.spruit.co

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven