"Eerlijke prijs voor boer en klant"

PuraLoca bezorgt lokale, duurzame producten in Zuid Limburg

Donderdag 28 augustus is het nieuwe initiatief PuraLoca gestart in Zuid Limburg. PuraLoca levert kratten met lokale, duurzame (voornamelijk biologische) producten bij de mensen thuis of op het werk.

Tegenwoordig hebben we allemaal zo weinig tijd, maar we vinden het wel belangrijk goed en gezond te eten. In onze naaste omgeving zijn er zoveel, vaak kleine bedrijven, die goed en lekker eten maken maar die het niet makkelijk vinden deze producten in de markt te zetten. Aan de andere kant is het voor klanten moeilijk al deze lokale producenten te bezoeken om inkopen te doen."Dit is dus precies wat PuraLoca doet. Wij gaan voor de klant op zoek naar lokale, verse, eerlijke, producten en brengen deze rechtstreeks van het land naar de klant op de keukentafel", vertelt initiatiefneemster Rachel Duyckers. "Wekelijks stellen wij diverse smakelijke kratten samen compleet voorzien van recepten, productgegevens en achtergronden van de producenten. Uitgangspunt hierbij is dat de producten bij voorkeur biologisch of duurzaam geproduceerd zijn met aandacht voor het welzijn van mens, dier en omgeving."


Rachel in de bezorgauto.

Rachel vervolgt: "We willen lokaal en rechtstreeks bij de 'boer' kopen omdat dan zowel de boer als de klant een eerlijke prijs krijgt. De keten kort houden betekent dat versheid gegarandeerd is. Wij betrekken de producten in een straal van 1 uur rijden bij ons vandaan waardoor we het hele jaar door een gevarieerd pallet aan lokale seizoensgebonden lekkernijen kunnen leveren. Het is toch fantastisch als je weet dat jouw appel van een paar dorpen verderop komt?"Voor meer informatie:

Rachel Duyckers
PuraLoca
Geuweg 42
6134 AH Sittard
06 14773113
klantenservice@puraloca.nl
www.puraloca.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven