Leev-producten nu ook bij Etos

Leev-producten zijn sinds maandag 1 september 2014 te koop in de bijna vijfhonderd vestigingen van drogisterijgigant Etos. Hiermee sluit Etos nog beter aan bij de doelgroep van bewuste consumenten. Etos volgt hiermee supermarktreus Albert-Heijn waar Leev-producten sinds dit jaar ook in de winkel liggen.

De producten van Leev zijn bij steeds meer verkooppunten verkrijgbaar. In de opstartfase van Leev waren de producten alleen via de webshop te koop. Sinds de oprichting in 2008 is het aanbod van producten en het aantal verkooppunten enorm gegroeid. Sinds deze week zijn daar bijna de 500 winkels van Etos bijgekomen. Leo Voorwinden is blij met deze uitbreiding. "Mijn passie voor gezond eten kan zo nog eenvoudiger de consument bereiken. De producten van Leev kenmerken zich door gezonde eenvoud tegen normale prijzen. Daarnaast draagt de consument bij aan een betere wereld, omdat de volledige winst van Leev naar goede doelen gaat die zich richten op duurzaamheid en zorg."

Producten

Etos heeft de oerwafels in het assortiment opgenomen in de varianten spelt en haver. Deze oergranen zijn goed voor de gezondheid vanwege de grote hoeveelheden vitamines, mineralen en zemelen. Daarnaast zijn deze wafels rijk aan proteïnen en vezels, en bevatten verhoudingsgewijs meer mineralen zoals selenium en magnesium in vergelijking met moderne tarwe. Alle Leev-producten zijn vanzelfsprekend biologisch gecertificeerd.

Over Leev

De visie van Leev is dat al het goede wat de mens nodig heeft in de natuur gevonden kan worden. De producten van Leev zijn zo samengesteld dat ze boordevol zitten met natuurlijke weldoeners als vitaminen, mineralen, antioxidanten en omega vetzuren. Daarmee zijn de producten goed voor lichaam en geest. Leev deelt met liefde de bedrijfsopbrengsten via de Leev Foundation. Deze foundation schenkt dit geld vervolgens via zorgboerderijen aan de minder bedeelden in ons land. Daarmee is de consumptie van Leev-producten niet alleen goed voor de consument maar ook voor anderen.

Over Etos

Etos is één van de grootste drogisterijketens in Nederland. Etos heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van beauty, gezondheid en lichaamsverzorging en heeft op dit moment ruim 500 winkels in Nederland. Daarnaast hebben zij ook veel specifieke health & beauty producten. De gezonde Leev-producten passen daar prima bij. Het concern heeft oude papieren en bestaat bijna 100 jaar.

Voor meer informatie: www.leev.nu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven