Natuurwinkel viert feest, want vanaf vandaag (4 september) is de winkel ook te vinden aan de Prijssestraat 6 in Culemborg. De overstap van natuurvoedingswinkel Naturijn naar de franchiseformule Natuurwinkel is een mooie nieuwe uitdaging voor ondernemer Maria Willems, die met recht de Culemborgse pionier op het gebied van natuurvoeding genoemd kan worden.


Ondernemer Maria Willems voor de winkel.

Maria werkt al jaren samen met Natuurwinkel waardoor het voor haar een logische keus was om de overstap naar de franchiseformule te maken. "Door de kracht van de formule kunnen we onze kennis over biologische voeding nog gemakkelijker delen en onze klanten nog beter laten proeven van al het moois dat de natuur ons biedt. Natuurwinkel is een professionele formule die brede ondersteuning biedt, van logistiek tot marketing en van assortimentsbeleid tot promotie. De medewerkers denken met je mee, maar bieden ook veel ruimte voor eigen inbreng en zeggenschap. Dit samenspel tussen mijzelf, het team en de formule, zorgt voor een krachtig en sterk concept en een prettige winkelomgeving die past bij de klanten in Culemborg", aldus Maria.In de Natuurwinkel vind je de beste producten van de natuur. Een breed assortiment biologische en biologisch-dynamische producten van bij voorkeur kleine en/of lokale producenten met oorspronkelijke kennis van voeding. Producten met een verhaal. Verhalen die Maria en haar medewerkers graag willen vertellen, want volgens de ondernemer is er niets leuker dan in de winkel met klanten over biologische voeding te praten.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen proeven en beleven, met tijdens de heropening tot en met zaterdag 6 september gratis koffie of thee en sap voor de kinderen met taart. Ook zijn er in de winkel diverse proeverijen en mooie extra scherpe 1 euro-aanbiedingen.

Voor meer informatie: www.natuurwinkel.nl